Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Izgledajte cool uz ove modele sunčanih naočala

Kada je u pitanju jesen i hladnija jutra, nema ničeg inspirativnijeg nego, ispijajući svoju prvu jutarnju kavu, spariti lijepo i toplo pletivo, dugi i meki kaput, ovosezonske must have čizme te dodati svoj najdraži oversize model sunčanih naočala.

Sunčane naočale nikada neće izaći iz mode. Kraći dani i svježije vrijeme mogu nas ponekad uspavati u lažni osjećaj sigurnosti kada je riječ o našim očima. Kada je u pitanju jesen i hladnija jutra, nema ničeg inspirativnijeg nego, ispijajući svoju prvu jutarnju kavu, spariti lijepo i toplo pletivo, dugi i meki kaput, ovosezonske must have čizme te dodati svoj najdraži oversize model sunčanih naočala. Takvom svojom pojavom ostavit ćete snažan dojam na druge i plijeniti pozornost od samog jutra. Zagarantirano!

Mnogi misle kako sunčane naočale pripadaju samo suncu i plaži, ali zdrav razum i praksa onih koji znaju, doista kaže drugačije. Dizajnirane su da bi štitile vaše oči gotovo tijekom cijele godine. Zašto ih je važno nositi tijekom jeseni i zime? Tijekom hladnijih mjeseci u godini sunce podjednako utječe na vaše oči. Vjerojatno ste čuli već stotinu puta kako je Sunce najbliže vidnom polju u jeseni i zimi, a štetne UVA i UVB zrake mogu duboko prodrijeti u vašu kožu i do njezinih najdebljih slojeva, čak i po oblačnom i hladnom danu. Te zrake i zimi utječu na vaše oči i kožu oko njih.

DeRigo Carolina Herrera 1.195,00 kn

Ne zaboravite kako ste uvijek pod utjecajem sunca, bilo sunčano ili oblačno. Zaštita kože oko očiju je preporučljiva jer se 10% svih karcinoma kože događa baš oko očiju.

Iako samo ljeti koristimo losion za sunčanje i sunčane naočale, imajte na umu kako sunce i tijekom ostalih mjeseci podjednako utječe na rak oko očiju. Dakle, valja se propisno zaštiti sunčanim naočalama jer su one itekako ključne za vaše zdravlje. Ove jeseni koristite vaš omiljeni okvir te ispravne i kvalitetne leće koje mogu potrajati cijeli život, ili možda dva. Budite izvanredni i odgovorni prema sebi, ne samo kako biste zaštitili svoje zdravlje, već izgledali fantastično i cool.

Iz kreativne radionice talijanske modne kuće DeRigo, ove jeseni vam predlažemo top modele iz kolekcije brendova Police, Carolina Herrera, Furla i Fila.

Furla 1.195 kn

Fila 745 kn

Police 1.270 kn

Pročitajte još

Fashion report

Police, Furla, Yalea, Fila i Philippe Plein - njihova pomno promišljena kolekcija izrađena je s ljubavlju i pažnjom kako bi vam ponudila sunčane naočale...

Zanimljivosti

Jer najbolje vrijeme za uživanje u metropoli je sada. Prigrlimo stoga jesen i dočekajmo ju kao staru prijateljicu, a za najbolju dobrodošlicu pripremili smo se i...

Zanimljivosti

Dobar par sunčanih naočala može napraviti veliku razliku vašeg doživljaja svijeta, a vama može dati neku posve novu, do sada neviđenu dimenziju.

Suncokreti na oblacima

Naškurilo se nešto jutros nebo…

Advertisement