Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Izvanredni trenuci zaslužuju poseban miris

Miris s.Oliver FOR HER je kompozicija za svakodnevnu eleganciju, sjajne momenti i izvanredne trenutke sreće.

Miris s.Oliver FOR HER je kompozicija za svakodnevnu eleganciju, sjajne momenti i izvanredne trenutke sreće. Višestruke mirisne kompozicije bilježe blistave trenutke bezbrižnog joie de vivre koji ostaju blistavi u našim sjećanjima. Koncept je za sve stilski osviještene ljude koji kroz život prolaze lagani i razdragani i koji cijene vrijednost nečega posebnog

Trenutak je naš

Da li nam to iščekivanje koje oduzima dah daje do znanja da nas čeka nešto posebno? Ili je to samo trenutak koji nas očarava i tjera da zaboravimo sve ostalo? Ostaje sjećanje na osjećaje sreće i povezanosti, uhvaćeno u klasičan stilski miris.

Inspirativne mirisne kompozicije

Ženski miris s.Oliver FOR HER impresionira svojom elegantnom, cvjetnom kreacijom mirisa koja odiše ženstvenom senzualnošću kroz cvjetni središnji dio s turskom ružom, blago voćnim božurom i nježnom magnolijom. Na početku mirisa osvježavaju bobice ružičastog papra, živahni bergamot i egzotični dodir voća ličija. Uklopljen u puderastu, balzamičnu podlogu irisa, mošusa i jantara, ženstveni štih kompozicije završava na baršunast način.

  • Gornja nota:  Crvena paprika, liči, bergamot
  • Srčana nota: ruža, božur, magnolija
  • Bazna nota: iris, mošus, amber

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 21siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Antonija Tonka Stanković

Više

Beauty report

Eve Prive, zahvaljujući zavodljivom mirisu ekskluzivnog akorda bijelog mošusa stvara specifičan, personalizirani miris i kreira tvoj, jedinstveni potpis, poput otiska prsta.

Zanimljivosti

Baš kao što vas neke arome mogu potaknuti na jelo, isto tako postoje i mirisi koji vas mogu odbiti od hrane ili pak probuditi...

Trendovi

Colonia C.L.U.B., nova mirisna edicija Acqua di Parme, simbola talijanskog savoir-fairea i profinjenosti, stigla je u Belodore.

Trendovi

Miris Antonio Banderas Her Secret Kiss započinje svježom gornjom notom u kojoj dominiraju svježi bergamot te sočne kupine i maline.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.