Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Je li povratak bivšem dobra ideja?

Koliko god bio bolan, prekid je ponekad jedino rješenje kada neko od partnera nije zadovoljan kvalitetom veze.

Koliko god bio bolan, prekid je ponekad jedino rješenje kada neko od partnera nije zadovoljan kvalitetom veze. Međutim, to ne mora značiti da su emocije utihnule, i nerijetko dolazi do preispitivanja odluke.

Moguće ste se i vi koji puta našli u ovakvoj situaciji, a ovu temu nam svakodnevno guraju pod nos zbog Jennifer Lopez i Ben Affleck. Iako je mnogima bilo teško povjerovati u obnovu ljubavi nekadašnjih zaručnika, na svakoj novoj fotografiji, njhova zaljubljenost sve je vidljivija. 16 godina nakon prekida, ponovno su skupa. ​Hoće li ljubav ovoga puta pobijediti, ostaje da vidimo, a u redovima koji slijede pokušajmo dati odgovor na pitanje iz naslova.

Riječ stručnjaka

Ako razmišljate o pomirbi s bivšim partnerom, važno je sagledati što je dovelo da prekida, jer nešto sigurno nije funkcioniralo kako treba. Romantiziranje ideje o još jednoj šansi i kako bi to moglo da bude pravo ovaj put, nije baš na mjestu. Nikome nije u interesu ponavljati iste greške, a problemi koji su postojali nekada neće tek tako nestati, čak i ako se nadamo najboljem. Činjenica je da je nekad bolje voljeti i izgubiti, nego sve prolaziti iznova…

 

Da ili ne, znam da nije lako…

Britanci koriste izreku: Better the devil you know, koja šalje poruku da je nekad lakše ostati u odnosu koji nam ne odgovara, ali je poznat, nego riskirati i upuštati se u nepoznato. Postoje osobe koje se ovoga pridržavaju, vjerujući da je tako jednostavnije. Stručnjaci smatraju da se iza pomirenja često krije manjak šansi za upoznavanje novog partnera, ali i usamljenost i dosada. Činjenica je da ništa od ovoga ne osigurava osnovu za dugotrajnu vezu. Stoga, ako prijetite ovakvo ponašanje kod bivšeg partnera ili partnerice, ne upuštajte se u novu fazu, jer će usjediti još jedno razočaranje.

S druge strane, ako obje strane porade na sebi i svojim osjećanjima, uz iskrenu želju za pomirenjem, moguće je i da uspijete. Pravila nema, uspješnost pomirenja varira od para do para.

 

Izvor: Stil.kurir.rs

Više

Seks

Ovo nikako nemojte ignorirati!

Zanimljivosti

Je li pred vama zadatak organiziranja djevojačke večeri za vama dragu osobu?

Horoskop

Planeti u vašoj natalnoj karti mogu vam pomoći da shvatite tko će vas privlačiti i potaknuti vašu ljubav i strast.

Seks i osjećaji

Iskrenost u ljubavnom i bračnom odnosu je važna za što bolji suživot.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.