Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Jedan baš napet horoskop!

Tajna nije u tome kako izgledamo, već kako duboko smo spremni gledati.

Svi žele izgledati nesvakidašnje nezaboravno, a malobrojni su ono original, baš svoji i seksi dijamantni. Tajna nije u tome kako izgledamo, već kako duboko smo spremni gledati.

Ovnovi lete kroz bespuća egzistencijalne zbiljnosti. Pada mraki, a nemate osigurano ljubavno konačište. Niste stvoreni za soliranje, iako volite izigravati divljeg konja u galopu. Zvoni vam mobitel? To je sigurno on(a)! Zbližite se intimno i stopite u jedno.

Lavovi su vedri i optimistični, ako se lažemo. Dobro bi vam došlo iscjeljenje od iluzija. Imate više identiteta, i takvi ste, kako koji lik vas obuzme. Svi smo mi bolno necjeloviti. Od svega vam je najvažnije da vas “alatka” dobro služi? Priznajte istinu.

Strijelci se prave važni, a sami su sebi nevažni. Glumatate, igrate uloge, folirate se. Zvijezde vam nisu loše aspektirane. Čak se i “strašni” Saturn u vašem znaku počeo ugodno osjećati. Čemu se klanjate? Seksi turizam vam je u krvi. Putujete negdje, ili?

Bikovi su poznati preljubnici. Slabi ste na užitke razne. Moramo vam odati priznanje da ste se malo primirili, kakvi ste bili. Možda do kraja godine skroz dođete k sebi. Pred vama su novi izazovi. Bikice furaju minjake, usred zimice. Živi ste seksi izazov.

Djevice su fine djevojke i ne upuštaju se lako u neprovjeren odnos. Zidate vezu polako i postupno. Strogo mjerite sve njegove izjave i radnje. Najprije će vas slatko rastopiti netko s kim radite. Naravno, da bi upalilo, on mora biti majstor svog zanata.

Jarci su odradili svoje i sada zasluženo tonu u san. Ljubavnici, Venera i Mars, protutnjali su kroz znak Jarca i usput se susreli s potentnim Plutonom, i vaš unutarnji osjetilni vulkan je eksplodirao. Sve ostalo vam je, više ili manje, dan poslije.

Blizanci čitaju ružne vijesti na portalima i pune se crnilom. A da otkrijete vlastiti prozor u svijet? Danonoćno ste zarolani, i tako više ne ide. Stvarate od sebe zombija, a u dubini duše ste lijepi i dobri. A sportski seks? Ni bicikl više ne vozikate…

Vage šaraju naveliko. Totalno ste se raspustili. Šopingirate tijekom jutra, a navečer se dajete u ruke kozmetičarkama. U međuvremenu, u popodnevnim satima, nježno, mazno se izležavate. Ne radite, a puni ste novaca? Kapitalizam je raj za Vage.

Vodenjaci se s(p)retno evakuiraju iz neosvijetljenih ljubavnih ulica. Emocionalno lutate, i usput sebe pronalazite. Naelektrizirano ste strastveni, a živite u uvjerenju da se kontrolirate. Tko vam priušti intelektualni orgazam, bit će vaš novi zimski cvrčak!

Rakovi dolaze k sebi nakon niza intimno apokaliptičnih tjedana. Što vas nije uništilo, nije vas dotuklo i spremni ste za oživljavanje. O seksu ne razmišljate. Rijetko vam pada na pamet. Poput Škorpiona i Ribica, i vi ste (još neotkrivena?) seks mašinerija.

Škorpioni su nevidljivi duhovi. Tko vas priziva, tome se objelodanite. Kao da ne postojite, a tu ste, živi ste. Skrivate se od javnosti, ali ne još zadugo. Za koji dan će munja sijevnuti i grom će opaliti, i vaša seksualna magija oborit će (sve) nas s nogu!

Ribe se ne vole skidati gole, preko dana. Noć je druga priča. Vaše strastveno doba još nije započelo, ali samo što nije. Tijelo će vam zavibrirati na novoj seksi frekvenciji. Riba će se unutarnjom alkemijom preformulirati u “vodenu vatru”, a ta najjače (s)prži!

Pročitajte još

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vaga, Strijelac i Vodenjak.

Horoskop

S dolaskom Nove godine mnogi očekuju da će problemi ostati u prošlosti, a u ponoć svi sigurno žele isto – sreću!

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Škorpion, Djevica i Rak.

Horoskop

Tamna strana astrologije daje vam objašnjenje zašto ste – bez obzira na to tko ste – užasno ljudsko biće.

Advertisement