Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Jedinstveni pokloni za sve prigode

Željeli biste pokloniti nešto trajno i vrijedno, ali drugačije?

Vječno ste u potrazi za sofisticiranim poklonom za svečane i posebne prigode? Željeli biste pokloniti nešto trajno i vrijedno, ali drugačije?

Državna kovnica novca – Hrvatski novčarski zavod d.o.o. i Design Bureau Izvorka Jurić pronašli su idealno rješenje: dvije ekskluzivne linije poklona za svečane prigode koje otkrivaju četiri srebrne medalje s mogućnošću personalizacije.

Prva u seriji prigodnih srebrnih medalja, “Križ”, dar je za različite kršćanske prigode poput krštenja ili prve pričesti, ali i značajne događaje u životu poput rođenja djeteta. Medalja je integrirana u pakiranje s ilustracijom tradicionalnog stila – križ u pejzažu prožet duhovnim iskustvom, zajedno s porukom svetog Franje Asiškog “Primamo upravo kada dajemo.”

Srebrna medalja „Križ“

Motiv križa dolazi i u limitiranoj seriji „Križ bakropis“ i broji 40 potpisanih poklopaca kutije s reprodukcijom bakropisa koji je izradila akademska grafičarka Valentina Šuljić. Ovom umjetničkom izvedbom svaka kutija postaje jedinstveni umjetnički primjerak koji će svatko poželjeti izložiti u svom domu. Drugim riječima, dragoj osobi poklanjate dva dara – srebrni otkov i unikatno umjetničko djelo.

Projekt i autorsko rješenje medalje te specijalne edicije ambalaže može se pohvaliti velikim uspjehom; na međunarodno priznatom natjecanju osvojen je Pentawards Certificate of excellence u kategoriji luksuznih proizvoda.

Linija proizvoda “Dan za pamćenje” savršen je odabir za prigode krizme i vjenčanja. Simboli pojedinih događaja, spojeni vjenčani prstenovi, odnosno, krila golubice, uklopljeni su u grafički stilizirani presjek godova drveta koji su simbol života.

Ambalaža je ujedno i prezentacijska poklon kutija jer se ovakvi darovi s ponosom uručuju na proslavama i često pokazuju gostima.

Uz to, kutija na sebi nosi poruku vezanu uz prigodu za koju se daruje te tako dobivate poklon spreman da ga se uruči dragoj osobi.

Srebrna medalja „DAN Vjenčanje                                              Srebrna medalja „DAN Krizma“

 

 

Fotografije: Design Bureau Izvorka Jurić

Svaki od proizvoda može se i personalizirati: na stražnju stranu medalje moguće je ugravirati posvetu dragoj osobi, čestitku mladencima ili dobrodošlicu novom članu/ici obitelji. Interaktivni prikaz posvete možete vidjeti klikom na link na svaki od proizvoda na HNZ-ovoj web stranici. Medalje su dodatno zaštićene kapsulom, kako bi svojstva plemenitog metala bila očuvana od utjecaja vremena i okoline.

Osim u web trgovini, proizvodi su ekskluzivno dostupni u poslovnicama Prahir Fine Jewellry, poznatog hrvatskog lanca zlatarni.

Pročitajte još

Zanimljivosti

Ako želite nekoga darovati ili razveseliti samoga sebe, razmislite o kvalitetnim privjescima s umjetničkom notom iz radionice domaćeg brenda – Zlatarne Dodić.

Trendovi

Zlato se oduvijek rado darivalo, predstavljajući investiciju u budućnost.

Događanja

Znači li da smo staromodni ili nepraktični ako poklonimo kovanicu od zlata?

Drama Queen

Gdje je nestala "zlatna" sredina?

Advertisement