Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Jedna krema koju će svi članovi obitelji obožavati

Ako svojoj koži želite pružiti brzu i efikasnu njegu i zaštitu, odličan izbor je Mixa Ceramide Protect Višenamjenska krema za jačanje zaštitne barijere kože.

Zima nam je ove godine doista pokucala na vrata. Hladan zrak, nakon toga zagrijani prostori s isušenim zrakom, pretopla voda u kojoj se tuširamo… Sve to ostavlja traga na našoj koži – zategnuta, suha koža sklona perutanju, crvenilu i koja povremeno svrbi. Dodajte tome i neadekvatna sredstva za čišćenje te neprikladnu njegu i već ste u pravom problemu!

Našu kožu čine tri različita sloja epiderma, dermis i potkožno tkivo. Epiderma je vanjski sloj koji vidimo i dodirujemo, odgovoran za zaštitu od oštećenja iz okoliša koji nas štiti od toksina, bakterija i gubitka tekućine.

Kako se pobrinuti za kožnu barijeru?

Naravno, prevencija je od ključne važnosti budući da obnova oštećene barijere i nije tako jednostavan posao, znamo to iz prve ruke! Zato vam i donosimo par savjeta koji uopće nisu tako teški za pratiti.

Uvijek koristite mlaku vodu. Prehladna ili pretopla voda mogu oštetiti kožu. Pregrubi mehanički pilinzi nisu prijatelj vašoj koži, radije koristite neki nježniji piling.

I, naravno, zaštitite kožu od sunca – gotovo svaki dan, bez obzira na doba godine i vremenske (ne)prilike. Već smo svi trebali naučiti kako je izlaganje suncu jedan od glavnih uzroka oštećenja kožne barijere.

Napominjemo kako je hidratacija neophodna da bi kožna barijera funkcionirala – a to važi za svakog, bez obzira na spol ili godine.

Odgovor se krije u Mixa Ceramide Protect Višenamjenskoj krema za jačanje zaštitne barijere kože

Ceramidi su prirodno prisutni u svakoj koži i služe kao poveznica među stanicama epiderme. Preveniraju isušivanje kože, pomažu očuvati barijernu funkciju, a ujedno revitaliziraju elastičnost i otpornost kože dugoročno jačajući njezinu sposobnost zadržavanja potrebne vlage. Dakle, ceramidi nisu važni samo za zdrav izgled, već i za dobro funkcioniranje kože zaštićene snažnom kožnom barijerom.

Mixa Ceramide Protect Višenamjenske kreme za jačanje zaštitne barijere kože ima hipoalergenu formulu s 10% glicerina, skvalana i ceramida – tri aktivna sastojka koji pomažu u hidrataciji kože.

Ne trebamo spominjati termine poput ‘ubrzan tempo života’ ili’ blagdanska groznica’. I vama i nama je jasno da prečesto ne stignemo ništa.

Međutim, ako svojoj koži želite pružiti brzu, efikasnu njegu i zaštitu, odličan izbor je Mixa Ceramide Protect Višenamjenska krema za jačanje zaštitne barijere kože. Krema se lako upija i rješava problem suhe kože cijele obitelji!  Točno! Svima je možete toplo preporučiti –  i partneru, i djetetu, baki ili djedu, pa čak i roditeljima čije su bebe navršile tri mjeseca.

Gotovo cijelo stoljeće, Mixa brend je stručnjak za osjetljivu kožu. Svi proizvodi su hipoalergeni, formulirani pod medicinskim nadzorom, pogodni za različite tipove osjetljive kože, a njihova efikasnost je potvrđena.

Fotografije Željka Mikulčić

Tekst nastao u suradnji s brendom Mixa.


Ho, ho, ho…

Vrijeme je za čudesno, Božićno darivanje!

Darujemo jednu čitateljicu paketom Mixa proizvoda.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 15. prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Branko Monika Ležaić 

Više

Darivanje

Dva potpuno nova proizvoda iz Regenerativne intenzivne linije za njegu kože osmišljena su da zadovolje potrebe zrele kože za one starije od 55 godina.

Savjeti i preporuke

Donosimo preporuke za L'Erbolario skincare proizvode vrijedne dodavanja u košaricu, prema domaćim beauty influencerima.

Duh i tijelo

Zimski wellness igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže tijela i duha tijekom hladnih mjeseci.

Seks

Dame, ako niste raspoložene za seks vikendom, možete odahnuti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.