Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Jedna od ljepotica ponijet će krunu Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta

Kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te publikom, koja će imati priliku pratiti elegantnu manifestaciju uživo.

I ove godine rovinjski hotel Lone postat će središte ljepote, zahvaljujući ovogodišnjem izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, koji se tradicionalno održava uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja – krune Mediterana, koji je ujedno i turistički prvak Hrvatske. Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“, a o kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja.

Kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te publikom, koja će imati priliku pratiti elegantnu manifestaciju uživo. Organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku, u kojoj će se po prvi puta održati ovaj izbor.

Publici će se djevojke na izboru predstaviti u nekoliko izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama svjetske modne kuće Alyce Paris, potom u raskošnim vjenčanicama salona Biba iz Pule i Rijeke te u kupaćim kostimima. Za siguran hod i udobne cipele pobrinuo se poznati Austrijski brend Högel. Za frizure finalistica pobrinut će se frizerski salon Gea, za make up je zadužena Tamara Flego, a za nakit Zlatarna Dodić i Charm Silver. Sunčane naočale brenda Sherri Hill, krasit će lica mladih ljepotica koje će uživati u delicijama Kanaan. Za zdravlje i dobar izgled natjecateljica brinu se poliklinika Rotim te specijalna bolnica Neurospine. Na pripremama u Rovinju djevojkama se pridružila Kraljica Hrvatske 2018., prelijepa Ema Gračan, kćerka jedine Hrvatice koja je osvojila prestižnu titulu Kraljice Svijeta 1990. godine, Danijele Gračan.

Kroz svečanost će nas voditi lijep i zabavan par, Doris Pinčić i Mario Sedmak, a u zabavnom dijelu izbora nastupaju svima dobro poznati pjevač Boris Novković, te dance grupa Colonia. Pored pjevačkih točaka, svojim plesnim vještinama zaplesat će i odlična plesna skupina Megablast. Za degustaciju rovinjskih delicija pobrinut će se restoran Dario. Pridružite se ovoj svečanoj manifestaciji, podržite festival ljepote, talenta i zabave te rezervirajte datum 30. studenog za Kraljicu Hrvatske za Kraljicu Svijeta i za vrhunsku zabavu koju će organizatori pripremiti.  

Ulaz je slobodan, a rezervacija pozivnice može se učiniti putem e-mail adrese[email protected]

Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich

Ne propustite

Zanimljivosti

Samo jedna ponijet će krunu Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske 2022. je Irena Jakičić.

Zanimljivosti

I ove godine Rovinjski hotel Lone 29. studenoga 2022. postat će središte ljepote, zahvaljujući izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, koji se tradicionalno održava...

Zanimljivosti

U rovinjskom hotelu Lone jučer je sve prštalo od ljepote – razlog je izbor za Kraljicu Hrvatske 2021. za Kraljicu Svijeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.