Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Jednostavan, sofisticiran i senzualan Hippy Garden slavi žensku ljepotu i definira modni senzibilitet

Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši koje vole hippie dodir u svom modnom odabiru.

Krojni identitet nove kolekcije izgleda kao da je mogao nastati danas, kao i prije dvadeset godina, ne zato što je bezvremen, nego jer posjeduje autentičnu svježinu, referencijalnu osobnost i neposrednost“, Đurđica Vorkapić otvoreno ističe ove činjenice kao bitno formativno iskustvo dosadašnja stvaralaštva brenda.

U tom smislu, kolekcija nam rasvjetljava, kako nju kao osobu i dizajnericu, tako i cijelu razvojnu tendenciju brenda Hippy Garden. Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši koje vole hippie dodir u svom modnom odabiru.

Kontura mantila je pročišćena, a sastoji se od niza krojnih dijelova s dekoriranim ukrasnim šavovima, poput krajnje pojednostavljene forme muške mantil- jakne. Ženstvenu auru, osjet ugode i ravnoteže prožet je skladom crne i crvene boje te minimalističkim oblicima otisnutim na tkanini. Haljine sežu do koljena i tvore neodoljivu kompaktnu cjelinu.

Moderni klasici

Pri izradi ravnih krojnih linija odabir skuba materijala je odličan izbor, a kod ovog midi kombinezona je to ujedno i idealno rješenje gdje oblik i volumen slijede svojstvena konstruktivna načela.

Modeli stvoreni za jesenske dane

Kombinezon u zelenoj boji njeguje ideju osobnog stila i individualnosti, a precizno povezani prošivi čine kompletan i zaokružen stilski dojam. Kolekcija započinje ljupko, šarmantno i s laganom retro notom, a završava u kreacijama suvremenog karaktera u kojima se poigrava krojevima i siluetama. Jedan od ključnih elemenata i detalja nove kolekcije su diskretne ravne linije – istovremeno neočekivani, ali i savršeni dodatak haljinama, košuljama, kombinezonima i jaknama, su plisirani umetci prepoznatljive Hippy Garden estetike.

Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u HIPPY GARDEN trgovini na adresi Masarykova 5, a sve novitete iz ponude brenda potražite i na Instagram profilu: @hippygarden

Foto: Šime Eškinja
Make up/Hair: Sanja Agić
Model: Lea Tomić, Relatum Model Management
Kreativno vodstvo: Đurđica Vorkapić
Lokacija: Hippy Garden showroom Jablanska 22

Pročitajte još

Fashion report

Dizajnerica će predstaviti Lei Lou bestsellere, posebno redizajnirane kako bi bile što vjernija reinterpretacija statement modela triju najvećih svjetskih modnih kuća, Guccija, Chanela i...

Darivanje

Cuddies buddies je prvenstveno brend za klince, ali i roditelji mogu nositi iste likove kao i njihovi mališani.

Trendovi

Iako datira s početka prošlog stoljeća, ribički šešir u svakodnevnom životu populariziran je u 60-ima kad su ga mladi počeli nositi na glazbene festivale,...

Trendovi

Moda je tu da se razvija s nama, da se kreće u ritmu individualca, a ne da se kao prolazni trend baci nakon tri...

Advertisement