Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Jednostavnost otkriva raskoš

U ovoj se kolekciji posebno naglašava priroda ženske ljepote i njene ženstvene siluete koja se poput umjetničkog djela ocrtava čistim i jasnim linijama dok su istovremeno ukrašene raskošnim detaljima, uzorcima i materijalima.

Kako spojiti bezvremensku ljepotu krajolika i kulturne baštine s najnovijim modnim trendovima najbolje zna dizajnerica Vesna Pretković koja je za jesen/zimu 2017. svoju kolekciju snimila u bajnoj Opatiji.

IMG_2156-Edit [1600x1200][1]

Svoju je dugogodišnju reputaciju ovdje potvrdila predstavivši sebi već svojstven profinjen i uglađeno atraktivan stil večernjih haljina i vjenčanica. U ovoj se kolekciji posebno naglašava priroda ženske ljepote i njene ženstvene siluete koja se poput umjetničkog djela ocrtava čistim i jasnim linijama dok su istovremeno ukrašene raskošnim detaljima, uzorcima i materijalima.

IMG_2337-Edit [1600x1200]

Kroz svoj 25-godišnji rad Vesna SPOSA je usavršila kreiranje večernjih haljina i vjenčanica visoke kvalitete koje naglašavaju sve ono što ženu čini predivnom, a to najbolje pokazuje i najnovija kampanja. Ove jeseni i zime Vesna SPOSA nudi nepogrešive „statement“ haljine žarkih boja i hrabrih uzoraka koje će obogatiti ormar svake samouvjerene žene.

IMG_2212-Edit [1600x1200]
Nadahnuće je nedvojbeno bilo bajkovito okruženje Grand hotela Kvarner u Opatiji, najstarijeg i samim time najposebnijeg hrvatskog hotela na Jadranu i parka Angiolina koji se proteže oko njega. Fotografije kolekcije i ovaj put potpisuje Robin Pretković, a plodonosna je suradnja nastavljena i s modelima – haljine su ponosno nosile Ivana Mišura, bivša Miss Universe Hrvatske i Nikolina Miletić Minovska koje sa svojom elegancijom, samouvjerenošću i ljepotom savršeno odražavaju Vesnu SPOSU.

IMG_2415-Edit [1600x1200]

Ovom je kolekcijom Vesna SPOSA privukla mnoge odvažne dame, a svoje vjerne pratiteljice počastila svježim nastavkom davno započete priče o nepogrešivom modnom izričaju.

  • FOTO: Robin Pretković
  • MODELI: Ivana Mišura i Nikolina Miletić Minovska
  • FRIZURA: Davor Perman
  • MAKE UP: Reviderm
  • HALJINE: Vesna SPOSA

IMG_2147-Edit [1600x1200][1] IMG_2165-Edit [1600x1200][1] IMG_2236-Edit [1600x1200] IMG_2383-Edit-Edit [1600x1200][1] IMG_2485-Edit [1600x1200]

Više

She Book Club

Suvremena engleska književnica Sophie Nicholls u svojem prvom romanu Haljina pripovijeda šarmantnu ali i dirljivu priču o majci i kćeri koje veže neraskidiva ljubav...

Trendovi

Prostor ekskluzivnog fashion storea Vesna SPOSA pretvoren je u modnu pistu kakvom se mogu pohvaliti svjetski dizajneri.

Knjige i glazba

Dobro došli u Opatiju, otvorenu virtualnu knjižnicu — prvi turistički grad u Hrvatskoj i svijetu koji povodom Svjetskog dana turizma postaje FREE READING ZONE.

S modne piste

Aktualna Miss Hrvatske nosit će glamuroznu haljinu istarske dizajnerice Ingrid Rojc, inspiriranu istarskim krajolikom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.