Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Jesen u bojama

Svakom kolekcijom dizajnerica Diana Viljevac pridobiva nove obožavateljice svojim prepoznatljivim dizajnom i estetikom.

Svakom kolekcijom dizajnerica Diana Viljevac pridobiva nove obožavateljice svojim prepoznatljivim dizajnom i estetikom. Novom kolekcijom dodatno je učvrstila reputaciju brenda posvećujući kolekciju samouvjerenim ženama, i nagovijestila obojenu jesen.

Kolekcija Jesen 2018. broji 12 haljina, konstrukcijski zamišljenih da naglase liniju tijela i obline te prekriju nedostatke na tijelu. Bazirana je na klasici uz blagi odmak u vidu različitih vrsta izreza te minimalnih detalja.

Ipak, najveći odmak od dosadašnjih kolekcija dizajnerica je napravila kroz kolorističko bogatstvo, te osim inovativnih modela haljina nudi paletu od 30 boja, dok odabir boje prepušta mašti i željama svojih klijentica koje tako u svom ormaru imaju unikatni i personalizirani proizvod.

Vizualni identitet brenda očuvan je, dakle, krojevima koji odišu jednostavnošću i elegancijom, no prkos jeseni kroz dodatak jarkih boja dizajnerica objašnjava kao potrebu da stvara uravnoteženi kontrast: „Boje su važne jednako koliko i kroj koji nosimo. Uz utjecaj koji boje imaju na naše osjećaje i raspoloženje, pokušala sam spojiti nespojivo i ponuditi klijenticama blagi odmak od uobičajenog. Zašto u tmurno i hladno jutro ne bismo obojili svijet?“

Dosadašnji koncept izbacivanja nove kolekcije svakih mjesec dana i sudjelovanja klijentica u stvaranju vlastite haljine putem odabira boja pokazao se iznimno uspješnim stoga dizajnerica nastavlja s radom fokusiranim na potrebe i reakcije kupaca: „U ovu kolekciju utkano je dosadašnje iskustvo te želje klijentica koje uvijek s radošću poslušam. Sretna sam kada mogu usrećiti druge, vjerujem da se kupci u Showroom-u na adresi Šenoina 11/2. kat osjećaju ugodno i da im puno znači što ih prilikom kupnje, osim mene, dočekuju i educirane dizajnerice i što osim s haljinom iz Showroom-a odlaze i sa savjetom.“

Kolekciju je moguće vidjeti na web stranici www.dianaviljevac.com, dok je za sve iPhone i Andriod korisnike dostupna i aplikacija kako bi Vam kupnja bila jednostavnija.

Za fotografije je zaslužna izvrsna Karmen Poznić, uz čiju pomoć dizajnerica nastavlja pratiti najnovije trendove vizualnih prikaza poput GIF-a, dok je ulogu modela imala prekrasna Manuela Mlinar (Relatum models).

Ivana Lisak (Lancome) upotpunila je look make up-om dok se za frizure i ukrase pobrinula Mia Mamić.

Više

Trendovi

Kako garderoba naših zimskih ormara zahtijeva slojevitost, modeli su jednobojni i bez uzoraka, tako da ih se bez previše razmišljanja može kombinirati s jednako...

Trendovi

Riječ je o haljinama pročišćenog dizajna, koje su istovremeno i klasične i moderne.

Video box 1

Remen je oduvijek bio modni dodatak koji je vrlo lako svaku modnu kombinaciju mogao transformirati.

S modne piste

Dizajnerica poznata po bajkovitim kreacijama i ženstvenom stilu, u novoj kolekciji pripremila je veoma nosive haljine, jednostavnog kroja dostupne u širokom spektru boja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.