Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Jesen u etno štihu

Domaći street style brend Salut ! ove jeseni nam donosi kolekciju sweatshirt majica i tunika jedinstvenog dizajna, izrađenih od ugodnog 100% pamuka, obogaćenog detaljima od etno vezenog materijala, koji je ovogodišnjim modelima dao dozu prepoznatljivosti i posebnosti, na hrvatski način.

Domaći street style brend Salut ! ove jeseni nam donosi kolekciju sweatshirt majica i tunika jedinstvenog dizajna, izrađenih od ugodnog 100% pamuka, obogaćenog detaljima od etno vezenog materijala, koji je ovogodišnjim modelima dao dozu prepoznatljivosti i posebnosti, na hrvatski način. Nove modele krase volani, tzv. “Bell” rukavi  i  neizostavna karakteristika Salut ! modela – asimetrija.

Processed with VSCO with a6 preset

Etno kolekcija posvećena je hrvatskoj modi i tradiciji, koje uspješno spaja u urbane i “chic” modele sweatshirt majica i tunika s tradicionalnim etno detaljima.

Upravo i sami modeli nove kolekcije, nose imena tri hrvatska grada: Issa, Siscia i Korkyra.

Processed with VSCO with a6 preset

Dizajnerica Ana Toš, otkriva kako joj je nova kolekcija Jesen/zima 2016 donijela veliki izazov u želji za spajanjem “trendy” i urbanog sa tradicionalnim i etno elementima. “Volim izazove, a ova kolekcija je bila velik izazov, jer u spajanju dvaju potpuno različitih stilova, uvijek ste na tankoj granici između dobitne kombinacije i karikature. Mislim da smo uspjeli dobiti nešto novo i drugačije, a još uvijek ostati decentni i odmjereni u detaljima i dizajnu.

img_2065

Majice i tunike dolaze u crnoj i bijeloj boji te dva etno uzorka i zasigurno će  biti traženi stanari Vaših ormara ove jeseni.

Ove modne ljepotice možete pronaći na Salut ! Facebook stranici i Instagram profilu: www.facebook.com/salut.dizajn
instagram: salut_dizajn

Salut !

Više

Suncokreti na oblacima

Obožavam jesen i sve ono što nam nosi.

Gastronomija

Dolaskom hladnijeg godišnjeg doba i nižih temperatura, naše tijelo ima potrebu za drugačijom hranom. >

Savjeti i preporuke

Donosimo ključne korake jesenske njege kože kojima ćemo postići svjež i blistav izgled tijekom hladnijih dana koji su pred nama.

Duh i tijelo

Detoksikacija je vrlo individualna te se mora odabrati ona koja odgovara vašoj prehrani, zdravlju i želji da ju provedete do kraja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.