Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Jesen u parku Zore i Kaje Stepinac!

Zora i Kaja osamnaestomjesečne su blizanke popularne glumice Mirne Medaković Stepinac koja je odnedavno njihovo odijevanje prepustila francuskom brendu Orchestra.

Zora i Kaja osamnaestomjesečne su blizanke popularne glumice Mirne Medaković Stepinac koja je odnedavno njihovo odijevanje prepustila francuskom brendu Orchestra. S ciljem pokazati kako blizanke odjenuti u istu temu, ali različite modele učeći ih da svaka razvije svoj stil, ali i bude slična svojoj sestrici Orchestra je ovih dana snimila kampanju s temom Jesen u parku!

 

”Kad je odijevanje moje djece u pitanju, najvažnije je da Zora i Kaja nose kvalitetnu odjeću napravljenu od prirodnih materijala te da odjeća tijekom čestih  pranja u perilici ne gubi svoj oblik. Volim Orchestru jer je kvalitetna i odličnog dizajna. Volim je i zbog činjenice da u jednoj sezoni osim osnovnih modela postoji više mini tema koje osvježavaju ormare. Tako svoje cure uvijek mogu raznoliko odjenuti za vrtić, igru u parku, ali i za svečane prigode”, komentirala je Mirna suradnju ženskog dijela obitelji Stepinac i proslavljene Orchestre!

 

Jesen u parku Zore i Kaje svojim je fotografskim objektivom ovjekovječio fotograf Nikola Zoko, a stajling malih djevojčica osmislila je stilistica Alma Premerl Zoko.

 

  

Pročitajte još

Obitelj

Što se promijenilo nakon što su postali roditelji na jučerašnjem druženju u Magic Baby-u otkrili su Mirna Medaković Stepinac, Elin Kostelić i Ivan Skorin.

She Book Club

Dvije sestre, dvije polarne suprotnosti. Dva svijeta koja će se uskoro sudariti.

Celebrity

Blizankama dodatnu nježnost pružaju pelene Pampers Premium Care, a Mirna zna da će uvijek izgledati moderno i ležerno uz tuniku A'marie modne dizajnerice Anamarije...

Dizajn

Vidljivi odmak od prošlog dizajna u novoj modnoj priči poznate dizajnerice nakita Ive Viljevac.

Advertisement