Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Jesenski Art&Spa u Termama Tuhelj

Jedinstvene boje, miris lišća, prekrasna priroda… Spojite okuse, mirise i boje jeseni.

Nakon ljetnih vrućina, gužvi na plažama, uzavrelog asfalta i nepodnošljive sparine, dolazi jesen – razdoblje koje mnogi obožavaju. Maštamo o jesenskom suncu koje nas miluje dok ispijamo jutarnju kavu s prijateljima, o wellness sitnicama koje si želimo priuštiti da bismo se razmazili ili o opuštanju s obitelji. Jedinstvene boje, miris lišća, prekrasna priroda… Spojite okuse, mirise i boje jeseni.

Posebna Art&Spa jesenska ponuda Terma Tuhelj jednostavno će vas oduševiti.

spaevita-centar-cokoladna-masaza

Teatralnost sauna programa s dodirom čokolade za meku i podatnu kožu, specijalizirani wellness programi SPAeVITA centra za njegu i ljepotu kada se želite posvetiti samo sebi i kupanje u termalnoj vodi s pogledom na mural Ede Murtića za potpun doživljaj… U restoranu Dvorac Mihanović, udaljenom samo 50 metara od hotela, prepustite se okusima jeseni uživajući u odličnim specijalitetima i vinima nagrađivanih vinara Hrvatskog zagorja.

“Ponekad je potrebno pobjeći od svega što nas okružuje i razmaziti se na jedan dan. Terme Tuhelj pripremili su odličnu jesensku wellness ponudu u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe. Oduševljavaju me posebni wellness paketi u privatnoj spa prostoriji s whirlpoolom, a hrana u restoranu Dvorac Mihanović je stvarno poseban doživljaj”, ističe Sanja Doležal.

sanja-dolezal

Ljepote Hrvatskog zagorja i jesenska Art&Spa ponuda Terma Tuhelj pružaju jedinstven teatar u srcu Zagorja.

“Moja obitelj i ja smo oduševljeni Termama Tuhelj… Tako su blizu, a sadrže baš sve. Svojim umjetničkim štihom bude mi inspiraciju i uvijek mi napamet padne neka dobra ideja. Bazeni su odlični, wellness je oaza iz koje uopće ne poželiš izaći van, a sve je isprepleteno super modernom arhitekturom. Kada ti je stvarno dosta svega, za 30 minuta si tamo”, kaže Saša Lozar ne skrivajući oduševljenje.

sasa-lozar

Doživite jesenski Art&Spa paket u kojem vam Terme Tuhelj poklanjaju 50 posto popusta za boravak druge osobe ili se razmazite posebnim paketom u kojem ćete doživjeti magičnost Wellnessa Orhidelije u Termama Olimia.

Više

Putovanja

Spakirajte ručnike, kupaće, kreme za sunčanje, povedite koga želite i pravac u poznate Terme Tuhelj u Tuheljskim Toplicama ili nekoliko kilometara dalje u slovenski...

Putovanja

Otići gdje poželim i raditi što želim imperativi su postpandemijskih putovanja.

Putovanja

Svatko se na svoj način teži odmaknuti od negativnosti oko nas i u turbulentnim vremenima pronaći svoj komadić sreće.

Financije

Na zadovoljstvo zaposlenika, njihove međusobne odnose i osjećaj pripadnosti timu direktno utječu novčane stimulacije, brojne pogodnosti, ulaganje u znanje i transparentna komunikacija, poručuju iz...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.