Jeste kada pomislile da vas iskorištava?

Mislite da vam nova veza i odnos dobro napreduju, ali ipak postoji nešto pomalo čudno što vam ne da mira? Čini se kako da se sve svodi na seks. On se baš i ne želi družiti samo s vama ili vas nekuda odvesti… Ustvari, počinjete se osjećati kao da vas samo iskorištava za seks.

Je li to zaista tako?

Ovih 10 znakova pokazuju da li vas vaš novi partner samo iskorištava kako bi zadovoljio svoje seksualne potrebe:

1. Želi da dođe kod vas ili da vi dođete kod njega i samo da uskočite u krevet. Ne troši vrijeme da vas izvede na večeru, pogleda s vama film ili vas izvede u neki klub. Čak ne želi previše ni razgovarati s vama, već se odmah baca na „stvar“ i odvlači vas u spavaću sobu.

2. Uvijek daje komplimente za vaš fizički izgled, ali nikad vaša razmišljanja, ideje, inteligenciju ili smisao za humor. Uvijek je fokusiran na vaše tijelo.

3. Uvijek odbije bilo kakav plan koji ne uključuje seks kod kuće ili negdje vani. Čini se kao da uopće nije zainteresiran za vas izvan spavaće sobe.

4. Ne želi upoznati vaše prijatelje, ne želi da vi upoznate njegove prijatelje ili članove obitelji.

5. Rijetko razgovarate preko telefona, ne šalje vam prečesto poruke.

6. Ne želi razgovarati o budućnosti vaše veze ili o tome kako se ta veza razvija. Nikad ne spominje da ste u ekskluzivnoj vezi, da se posvećujete samo jedno drugom ili da se bilo kako dugotrajno vežete jedno za drugo.

7. Svi pokloni koje dobijte od njega vezani su na neki način uz spavaću sobu: donji veš, parfem ili igračke za seks.

8. Naziva vas kasno vikendima i traži da se nađete, naravno, samo za seks.

9. Kad završite sa seksualnim „druženjem“ on čim prije pokušava izvući iz vašeg zagrljaja i kreveta i želi napustiti vaš stan (ili želi da vi napustite njegov).

10. Nikad vam za rođendan ili praznike, kad obično svi razmjenjujemo poklone i slatke sitnice, ne poklanja ništa vrijedno pažnje.