Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Jeste li spremni za revoluciju vašeg srca?

Osim što predstavlja riznicu bezvremenih Oshoovih mudrosti, ova nas knjiga vodi i kroz labirinte ljudskih emocija i odnosa.

U knjizi „Ljubav, sloboda i samoća: Koan odnosa“, Osho nas uči da ljubav ne bi trebala biti bolna i puna patnje, već oslobađajuća sila koja nas povezuje s univerzalnom istinom.

Osim što predstavlja riznicu bezvremenih Oshoovih mudrosti, ova nas knjiga vodi i kroz labirinte ljudskih emocija i odnosa. Istinska ljubav nema veze s ograničenjima i očekivanjima, već s našom unutarnjom slobodom. On također naglašava važnost samoće kao prostora za introspekciju i povezivanje s vlastitim bićem.

Samoća ne znači izolaciju od drugih, već unutarnje mjesto gdje se suočavamo sa sobom, razumijemo vlastite misli i emocije i pronalazimo unutarnji mir. Kao takva, samoća postaje put prema unutarnjoj cjelovitosti i samospoznaji. Tek kada naučimo biti sami i ostvarimo unutarnju slobodu, možemo se istinski povezati s drugima — tada odnos s drugim bićem nije vezanost ispunjena zahtjevima, moranjima ili očekivanjima, već postaje prolaz prema većem smislu i slobodi.

Oshoov pristup ovim univerzalnim temama jedinstven je. Kroz duboka promišljanja, poučne duhovne i životne priče, ali i duhovite dosjetke, on uspijeva spojiti duhovne uvide s praktičnim smjernicama za svakodnevni život. Njegove riječi nisu samo apstraktne filozofije, već poziv na akciju i implementaciju uvida u našu svakodnevicu. Oshoova vizija života ostavlja snažan dojam, potičući nas da istražimo nove horizonte ljubavi, novi smisao slobode i posve novo značenje samoće.

Ne propustite priliku za nove perspektive i osvojite svoj primjerak ove nadahnjujuće knjige.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  1. Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  2. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom

Prijave primamo do 19. siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Branka Licul

Ne propustite

Darivanje

Junakinja Madeleine Grant rođena je Londončanka, studentica na pariškoj Sorboni, istodobno naivna djevojka i majka hrabrost.

Darivanje

Intrigantna priča, veličanstvena norveška divljina i četiri junakinje povezane ubojstvom jamstvo su za novu uspješnicu. 

She Book Club

“Oporavak Rose Gold” nevjerojatno je napeta priča o opsesiji, pomirenju i osveti, psihološki dvoboj ličnosti koje pod površinom ljubavi skrivaju mračne tajne o kakvima...

She Book Club

Zbirka priča "Samo da sve dobro prođe" predstavlja Aleksandru Filipović kao novi, važan ženski glas u hrvatskoj književnosti!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.