Jeste li znali da možete usisavati i brisati podove u jednom potezu?

Iz ponude nizozemskog proizvođača opreme i elektroničkih uređaja Philips predstavljamo model štapnog usisavača koji će postati savršen partner svakom kućanstvu.

Bežični 3 u 1 model SpeedPro Max Aqua odlikuje se mogućnošću usisavanja i brisanja podova mokrom funkcijom u samo jednom potezu, kao i praktičnošću, modernim dizajnom i vrhunskim performansama.

Koje su odlike ovog usisivača?

Jedan je uređaj dovoljan za održavanje podova i tepiha čistima. U samo jednom potezu, bez mijenjanja nastavaka usisavač istovremeno kupi prljavštinu i učinkovito briše svaki pod. Nije ga potrebno sastavljati zbog čega je dostupan u bilo kojem trenutku, a sa svojom bežičnom funkcijom je mnogo jednostavniji za korištenje od tradicionalnog usisivača s kabelom za napajanje.

Njegova snažna baterija osigurava 75min rada te je samo jednim punjenjem moguće proći podove u cijelom stanu, a uz pomoć LED sustava osvjetljenja poda lako je uočiti i najsitniju prljavštinu. Usisni nastavak 360° učinkovito sakuplja prašinu u svim smjerovima te ju sakuplja u ergonomski spremnik prašine umjesto uobičajenih vrećica, iz kojeg se prljavština bez dodirivanja i rasipanja prazni izravno u kantu za smeće. Čisto, sigurno i ponajprije učinkovito.

Ono što ovaj model Philips usisivača donosi je ne samo besprijekorno čist dom nego i veliku uštedu vremena, kojeg korisnici mogu radije provesti u ugodnom druženju s najmilijima, nekoj aktivnosti na otvorenom ili ispunjavanju drugih obaveza. Svakodnevni tempo života je često nemilosrdan, stoga je svaki slobodni trenutak od nemjerljive važnosti.

Više informacija o SpeedPro Max Aqua modelu usisivača potražite na Philips.hr stranici.