Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Jesu li nam muškarci s bradama privlačniji?

Svejedno kojeg su oblika i boje, ne zaboravite da taj ures na muškom licu mora prije svega biti njegovan!

Brada i brkovi nekada su bili simbol moći. Muškarac s bradom je bio simbol mudrosti, a neki znanstvenici tvrde da ta činjenica drži vodu i dan danas. Jedno je pak drugo istraživanje pokazalo kako 98 posto muškaraca s Forbesove liste 100 najbogatijih nema bradu, a čak 98 posto svjetskih motorista, kauboja, ratnika i ostalih ‘zločestih momaka’ ima ili je imalo bradu ili brkove.

Jesu li muškarci s bradama privlačniji od onih koji se briju?

Žene su odlučile. Vrijeme je da prestanete zadirkivati svoje bradate prijatelje. U studiji časopisa Evolutionary Biology osam i pol tisuća žena odgovorilo je da su muškarci s bradama privlačniji od onih koji ne nose bradu. Rezultat je bio zapanjujući: sve do jedne, žene koje su sudjelovale u istraživanju rekle su kako su muškarci s bradom privlačniji.

Nekoliko dana stara brada dobila je najviše pozitivnih ocjena, a zatim su na ljestvici prava, dugačka brada i “lagana neobrijanost”. Istraživači kažu da tipične muške odlike, poput snažne čeljusti signaliziraju zdravlje i razinu testosterona koje žene ne traže kada razmišljaju o partneru s kojim će provesti ostatak života. Brada se, s druge strane, povezuje s dobi i statusom. Prema rezultatima druge studije, brada je ženama dokaz da se muškarac može natjecati s drugima. I pobijediti.

Svejedno kojeg su oblika i boje, ne zaboravite da taj ures na muškom licu mora prije svega biti njegovan!

Više

Seks

Njegovo ponašanje otkrit će vam status veze.

Darivanje

Da pojasnimo, većini muškaraca, kada bi u potpunosti prihvatili svoje tijelo, bilo bi posve prirodno osjećati zadovoljstvo prilikom masaže prostate i analne regije.

Život u dvoje

Kad vidiš frajera s kosom do ramena, dođe li ti da uzmeš škare i ošišaš ga ili da zabiješ nos u tu grivu i...

Drama Queen

Jedan od najčešćih problema s kojima se susreću žene, u bilo kojoj dobnoj skupini, definitivno su problemi vezani uz muškarce, odnosno nerazumijevanje istih.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.