Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks i osjećaji

Jete li i vi među njima? Ovo su muške karakteristike koje žene obožavaju

U moru savjeta kako osvojiti ženu, kako se ponašati ili čime ju impresionirati, pomalo se zaboravlja da žene cijene određene karakteristike kod muškaraca.

U moru savjeta kako osvojiti ženu, kako se ponašati ili čime ju impresionirati, pomalo se zaboravlja da žene cijene određene karakteristike kod muškaraca.

Odanost, iskrenost i nježnost najdraže su kvalitete muškaraca u ženskim očima, pa ne čudi da to muškarci baš i ne znaju. I najzgodniji muškarac na svijetu ženi će prestati biti atraktivan ako je sebičan i emotivno nedostupan. Žene žele brižnog muškarca – nekoga tko će im dati čvrst zagrljaj kada su uzrujane, tko će ih pitati kako im je prošao dan, koji će se ponuditi da utješi uplakano dijete ili zaštiti uplašenog obiteljskog psića. Brižnost je kvaliteta koja je ženama univerzalno privlačna.

Godine su bitne, upravo zbog iskustva češća je kombinacija starijih muškarca i mlađih žena. Hrabrost – treba li ovo uopće objašnjavati?

Važan je i interes za djecu – što jedna žena može poželjeti više od dobrog oca svoje djece?

Vjerovali ili ne, i novac – ipak može kupiti ljubav… no, kakvih žena? I ne samo to, žene vole skladno odjevene muškarce koji vode računa o svojoj garderobi, ali i o izgledu. Pas, odnosno kućni ljubimac, ako možete imati kućnog ljubimca za kojeg se brinete, sposobni ste za prihvaćanje obaveza… i automatski privlačni ženama

Sve žene vole se zabaviti, a ako im to muškarac može priuštiti, postaje neodoljiv. Dakle, važan je smisao za humor!

Više

Zanimljivosti

Posjet, kako ga mnogi nazivaju najpoznatijem i najzloglasnijem, seks-pozitivnom tehno klubu u Europi, berlinskom Kit Kat Clubu.

Suncokreti na oblacima

Zašto se i dalje baviti bivšim partnerima koji ih više gotovo niti ne doživljavaju, osim u segmentima u kojim moraju, tipa, zajednička djeca?

Darivanje

Hazel i Jack moraju otkriti kakve se to tajne kriju zakopane u neoznačenim grobovima, a samim time i u srcu Kraljevskog anatomskog društva

Seks

Svjetski dan kontracepcije, koji se obilježava 26. rujna, savršena je prilika da se razotkriju neki od najčešćih mitova koji se vežu ovu važnu temu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.