Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks i osjećaji

Jete li i vi među njima? Ovo su muške karakteristike koje žene obožavaju

U moru savjeta kako osvojiti ženu, kako se ponašati ili čime ju impresionirati, pomalo se zaboravlja da žene cijene određene karakteristike kod muškaraca.

U moru savjeta kako osvojiti ženu, kako se ponašati ili čime ju impresionirati, pomalo se zaboravlja da žene cijene određene karakteristike kod muškaraca.

Odanost, iskrenost i nježnost najdraže su kvalitete muškaraca u ženskim očima, pa ne čudi da to muškarci baš i ne znaju. I najzgodniji muškarac na svijetu ženi će prestati biti atraktivan ako je sebičan i emotivno nedostupan. Žene žele brižnog muškarca – nekoga tko će im dati čvrst zagrljaj kada su uzrujane, tko će ih pitati kako im je prošao dan, koji će se ponuditi da utješi uplakano dijete ili zaštiti uplašenog obiteljskog psića. Brižnost je kvaliteta koja je ženama univerzalno privlačna.

Godine su bitne, upravo zbog iskustva češća je kombinacija starijih muškarca i mlađih žena. Hrabrost – treba li ovo uopće objašnjavati?

Važan je i interes za djecu – što jedna žena može poželjeti više od dobrog oca svoje djece?

Vjerovali ili ne, i novac – ipak može kupiti ljubav… no, kakvih žena? I ne samo to, žene vole skladno odjevene muškarce koji vode računa o svojoj garderobi, ali i o izgledu. Pas, odnosno kućni ljubimac, ako možete imati kućnog ljubimca za kojeg se brinete, sposobni ste za prihvaćanje obaveza… i automatski privlačni ženama

Sve žene vole se zabaviti, a ako im to muškarac može priuštiti, postaje neodoljiv. Dakle, važan je smisao za humor!

Ne propustite

Seks

O čemu maštaju žene?

Suncokreti na oblacima

Kad sam imala nešto manje od 40, sama sebi sam dala „zadatak“ da ću do 40 i neke naći partnera.

Seks

Isti entuzijazam koji potiče navijače da navijaju, igrače da pomiču svoje granice, a timove da pobjeđuju sličan je strasti koja potiče intimne odnose.

Seks

Kako temperature rastu, a dani postaju dulji, u zraku se osjeća poznato raspoloženje - stigla je sezona festivala!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.