Jo-Jo Design – ljetna kolekcija koja budi sjećanja

Jo-Jo Design, hrvatski brend nastao prije šest godina, ovoga ljeta donosi nikad šarmantniju kolekciju ogrlica i broševa. Dizajnerica brenda Vesna Martinović-Markanović inspiraciju je pronašla u srži svake žene koja je istovremeno elegantna i luksuzna, ali i razigrana i spontana.

Kroz novu kolekciju proteže se glavna ideja o brendu – istovremeno pratiti svjetske trendove, ali stvarati nakit koje je unikatan, neviđen i jedinstven, koji će svaku ženu istaknuti iz ujednačene okoline te joj pružiti osjećaj posebnosti.

Ovoga ljeta Jo-Jo Design donosi multifunkcionalni proizvod koji ćete moći prilagoditi i personalizirati svojim potrebama. Esencija kolekcije jesu ogrlice obogaćene prepoznatljivim Jo-Jo broševima s motivima kukaca. Ogrlice i broševi stvoreni su za eksperimentiranje, pa tako lanac možete nositi s ili bez broša, možete ga omotati jednom ili dva puta te nositi ga kao remen na hlačama ili ga omotati oko haljine/tunike. Broš, osim na ogrlici, možete nositi i na sakou ili baloneru kako biste obogatili poslovne kombinacije, a možete ga koristiti i kao ukras u kosi.

Svi su proizvodi ručno rađeni satima od pažljivo biranih materijala, a većina njih je unikatna i neponovljiva. Broševi su načinjeni od kvalitetnih perlica, bisera i kristala, tako da ćete ih nositi godinama. Na krajevima ogrlice nalaze se resice koje su apsolutni hit sezone. Osim što pružaju dozu šarma te ljetne razigranosti i zabave, modni znalci kažu kako pružaju senzoričko iskustvo jer se svakim novim korakom pomiču, odskakuju i pritom dodiruju kožu.

Glavne boje kolekcije su, osim crne i bijela, ljubičasta, crvena, plava i žuta što dodatno simbolizira nezaboravne ljetne trenutke. Za ljetnu kampanju zaslužan je fotograf Karlo Jelić, šminku i frizuru potpisuje Matea Ivanić, a Vita Kozić utjelovila je ideju snažne žene koja zna pokazati svoju romantičnu i nježniju stranu.

Jo-Jo Design nakit možete pratiti na Facebook i Instagram profilu, a nakit možete isprobati i kupiti u sklopu udruge All Faces, Nemčićeva 4, Zagreb te u poklon galeriji ”Nera” u Petrinji.