Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Jole uživa s publikom na drugom kraju svijeta

Koliko publika voli splitskog pjevača Jolu, govori upravo količina obožavatelja koji su prisustvovali njegovim rasprodanim koncertima u Australiji.

Koliko publika voli splitskog pjevača Jolu, govori upravo količina obožavatelja koji su prisustvovali njegovim rasprodanim koncertima u Australiji. Točnije, Sydney i Melbourne, bili su gradovi u kojima je Jole održao nezaboravne koncerte koje će oduševljena publika zauvijek pamtiti.

Postoji ta neka tajna veza između Joleta i publike u Hrvatskoj, pa tako i između Joleta i Hrvata koji žive izvan Lijepe naše. Sreća i euforija mogu se jasno osjetiti u zraku, upravo u trenutku kada se Jole popne za pozornicu i progovori prve riječi. Zabave i dobre glazbe nije nedostajalo, a pjevač je još uvijek pod snažnim dojmom jer je ovo za njega bio veoma emotivan trenutak karijere.

https://www.instagram.com/p/B4MijappQ5l/?igshid=1gfhvlcncilkd

Nakon i više nego uspješne koncerte turneje u Australiji, Jole i njegov band lete za Ameriku, gdje će  nastupiti u Los Angelesu, Las Vegasu, Clevelandu i New Yorku. Ne sumnjivo je da će Jole u Americi napraviti fenomenalne koncerte o kojima će se dugo pričati i da će to prije svega, biti događaji vrijedni najljepših uspomena. Nostalgija je nešto što zaista veže ljude, budi sjećanja i koliko god daleko živjeli to je nešto što „tuđi čovik nikad neće znati“…

„Koncerti u Australiji bili su mi jedno od najljepših iskustava u životu, zahvalan sam publici koja me dočekala i zajedno sa mnom pjevala i veselila se. Pjevao sam na najprestižnijim mjestima gdje je bio rekordan broj ljudi. Srce mi je puno i ne mogu dočekati nastupe u Americi, stvarno jedva čekam!“ – izjavio je Jole.

Pročitajte još

Celebrity

Ovo je Jolina treća turneja po Australiji i Americi i sudeći po velikom interesu publike, za očekivati je da će se jedan od najpopularnijih...

Predstavljamo

Nova pjesma, tek je uvod u novu godinu u kojoj će i sam pjevač, po običaju, predano raditi i uveseljavati svoju publiku svakim svojim...

Celebrity

'Maksimalno', jedan od zadnjih velikih Jolinih hitova, u zadnjih godinu dana svira duž cijele Hrvatske, a od prije nekoliko dana i u Litvi.

Predstavljamo

Jedan od najpopularnijih domaćih glazbenika – Joško Čagalj Jole, sinoć je održao koncert za pamćenje u Trogiru povodom otvorenja Čiovskog mosta.

Advertisement