Još jedan magičan spoj…

Severina i njen poput magneta privlačan stil s dozom seksipila ponovno su poslužili kao inspiracija u nadolazećoj modnoj kampanji za MASS obuću za sezonu jesen – zima 2016. / 2017. Stoga je Severina još jednom „uskočila“ u najatraktivnije modele sezone iz Massa, te je koketirajući s kamerom i ovog puta zabljesnula u nekoliko trendy izdanja. Magičan spoj…

Čiste i jednostavne linije protežu se kroz nekoliko modnih stilova – od ozbiljnog, casual i ležernog izgleda, pa sve do elegantne i sofisticirane varijante.

MassSeverinaMakingoff02

Na snimanju nove Mass kampanje ponovno se okupila provjerena ekipa u kojoj je iza fotografskog aparata stajala Jelena Balić, za make up se pobrinula vizažistica Dajana Pajkić, za styling Petar Trbović, dok je za frizuru zaslužan Martin Posavec..

Magična, zavodljiva i provokativna Severina novom se kampanjom odlično uklopila u još jednu Mass modnu priču, koju odlikuje raznovrstan i širok izbor svjetski poznati brendovi obuće.

MassSeverinaMakingoff01

Nova kolekcija jesen-zima 2016. / 2017. može će pronaći u svim Mass trgovinama diljem Hrvatske, a više pojedinosti nalazi se na Internet stranici MASS obuće  www.mass-shoes.com  i na Facebook stranici facebook.com/mass.hr.