Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

JS Atelier predstavlja novu Moulin Rouge kolekciju uz koju ćete ovo Valentinovo pamtiti zauvijek

Ako želite ovog Valentinova sa svojom ljubavi podijeliti trenutke kojih ćete se sjećati zauvijek, u JS Atelieru pronaći ćete posebnu limitiranu kolekciju jednostavnog imena Poklon.

Bliži se Valentinovo, dan kada slavimo ljubav i ponekom lijepom gestom pokazujemo svojim najdražim ljudima koliko ih volimo. Nema ništa ljepše negoli na gradskim ulicama vidjeti nebrojene žene i muškarce s buketima cvijeća u rukama, a sigurni smo da ćemo i ove godine, kao i svake do sada, na našim ulicama susretati bukete JS Ateliera koji uvijek iskaču iz mase i zrače zbog svog posebnog dizajna i profinjenog te upečatljivog stila.

JS Atelier još je prije nekoliko godina postavio nove standarde cvjećarstva osmislivši predimenzionirane bukete koji su izazvali oduševljenje kod mnogih žena, ali i muškaraca, i to ne samo na Valentinovo, već i u drugim, posebnim životnim prigodama.

Od tada ste predimenzionirane bukete mogli primijetiti u mnogim cvjećarnicama, no kako nemirni kreativni duh JS Ateliera nikada ne spava, u svojoj su radionici ponovno osmislili nešto novo i zaista posebno. A mi tako volimo kad netko pomiče granice, i kada to radi sa stilom!

Efekt iznenađenja kojeg ćete dugo pamtiti – limitirana kolekcija Poklon

Ukoliko želite ovog Valentinova sa svojom ljubavi podijeliti trenutke kojih ćete se sjećati zauvijek, u JS Atelieru pronaći ćete posebnu limitiranu kolekciju jednostavnog imena Poklon. Da, Poklon s velikim P koji će zasigurno oduševiti vašu voljenu osobu!

Poklon je osmišljen i kreiran posebno za Valentinovo 2023., te je kao i cijela nova kolekcija buketa cvijeća, inspiriran dramatičnošću i estetikom Moulin Rougea, vječnog simbola ljubavi i strasti, s namjerom da izazove osjećaj iščekivanja, uzbuđenosti, oduševljenja i sjećanje na nezaboravne zajedničke trenutke.

Radi se o predimenzioniranoj kutiji dekoriranoj crvenom vrpcom i mašnom u kojoj se nalaze baloni u obliku srca punjeni helijem te dekoracija s cvijećem. Sigurni smo da će svatko na čijem se kućnom pragu nađe ovaj predivni Poklon zasigurno ostati bez teksta te će vašoj posebnoj osobi pokazati koliko vam zaista znači.

U trenutku otvaranja Poklona prostorijom će poletjeti crvena srca, na pod će pasti stranice velike kutije i otkriti prelijepi buket cvijeća u simboličnoj crvenoj boji ljubavi.  Zbog svog dizajna i interaktivnog trenutka odvezivanja vrpce i otvaranja kutije stvara se wow efekt prepun intenzivnih emocija i uzbuđenja

Posebnim buketom cvijeća pokažite sav intenzitet ljubavi koju osjećate

Nova  Moulin Rouge kolekcija buketa cvijeća zasigurno će vas ostaviti bez daha, a onome kome poklonite buket iz JS Ateliera učinit će ovo Valentinovo zauvijek posebnim.

Ništa tako dobro ne simbolizira intenzitet snažnih emocija ljubavi i strasti kao neizostavne crvene ruže, ali i drugo cvijeće u nijansama crvene boje. U novoj kolekciji posebno birano cvijeće kombinira se s ekstravagantnim crvenim perjem i crvenom mašnom te ukrasnim papirom crne ili prirodne, natur boje što vam ostavlja mogućnost da birate buket savršen baš za vašu voljenu osobu.

No, detalje svakako možete potpuno prepustiti u sigurne, spretne i kreativne ruke stručnjaka iz JS Ateliera koji će se pobrinuti za svaki, i najmanji detalj, te vam pomoći iznenaditi partnera ili partnericu ovo Valentinovo.

Poklone i bukete cvijeća možete pronaći u novom prostoru JS Ateliera u Masarykovoj ulici 3/1 u centru Zagreba, naručiti na njihovom web shopu ili putem maila [email protected] i raznježiti voljenu osobu posebnom dostavom.

Više

Seks

BDSM više nije tolika nepoznanica, a parova koji ga prakticiraju svakim danom je sve više.

Suncokreti na oblacima

Zanimljivo je da kad sam bila mlađa nisam to nikad radila. Nikad se nisam stizala baviti analizama

Kultura

Ljubavni simboli nam pomažu da na najbolji, najromantičniji i ujedno najefikasniji način iskažemo svoje najdublje emocije.

Seks

Pornografija ponekad igra i ključnu ulogu u očekivanjima tijekom intimnih odnosa.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.