Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Jubilarna 10. konferencija ICT Supergirls

U četvrtak, 25. travnja, s početkom u 13 sati, na Visokom učilištu Algebra, po jubilarni deseti put održana je konferencija pod nazivom ICT Supergirls, u organizaciji hrvatske travel tech kompanije Lemax, a kao dio globalnog pokreta „Girls in ICT“, kojemu je u fokusu osnaživanje djevojaka i žena za ostvarivanjem karijere u ICT sektoru i STEM djelatnostima.

U četvrtak, 25. travnja, s početkom u 13 sati, na Visokom učilištu Algebra, po jubilarni deseti put održana je konferencija pod nazivom ICT Supergirls, u organizaciji hrvatske travel tech kompanije Lemax, a kao dio globalnog pokreta „Girls in ICT“, kojemu je u fokusu osnaživanje djevojaka i žena za ostvarivanjem karijere u ICT sektoru i STEM djelatnostima. Okupilo se 200 učenica, studentica te poslovnih žena željnih promjene.

Događaj je otvorila Nataša Kapov Kostovski, začetnica i glavna organizatorica konferencije koja je ispričala nešto više o ICT Supergirls pokretu – od njegovih početaka do danas. Također je predstavila novi rebranding s novim logom te promjenu imena u STEM Supergirls.

Kasnije su joj se pridružile neke od predavačica s prve konferencije u panelu “10 godina poslije…” – Lora Pleško, Biljana Cerin, Gorana Lambaša i Mateja Zbodulja Petrak.

Svoj profesionalni, ali i životni put, približile su nam Josipa Majić Predin, Iva Vodopija, Andrea Mišur, Hana Zlonoga i Matija Nakić s vrlo zanimljivim pričama iz karijere. Kristina Ercegović nam je dala savjete kako poboljšati svoj odnos s novcem.

Marina Grljušić upoznala nas je s Mentoring Byte programom te objasnila zašto mentoriranje ima važnu ulogu u društvu. Predstavila nam se Snježana Miliša koja je proglašena Inženjerkom godine.

Posjetiteljice su izrazile oduševljenje predavačicama i inspiraciju koju su dobile na konferenciji, ističući njihovu snalažljivost, fokusiranost i inteligenciju te podršku koju pruža ova zajednica mladim ženama u poduzetništvu.

Oduševile su me sve predavačice, toliko su jednostavne, a snažne, snalažljive, fokusirane, i inteligentne žene. Njihove priče su me inspirirale i motivirale i jako mi je drago da postoji ovakva zajednica koje potiče mlade žene da se okušaju u poduzetništvu, da imaju nekog koga mogu pitati za pomoć, mentorstvo, podršku. Svaka čast, žene!” – rekla je jedna od sudionica.

Za više informacija, posjeti Lemax ICT Supergirls web te zaprati Facebook i Instagram i ostani u tijeku sa svim nadolazećim novostima!

Ne propustite

Beauty report

FOREO, švedski skin-tech div, ima savršeno rješenje omiljeno među čitateljima za postizanje savršenog zategnutog i podignutog izgleda – BEAR 2 Eyes & Lips!

Seks

O čemu maštaju žene?

Duh i tijelo

Seksualno nasilje je jedno od najtežih kaznenih djela koje se najmanje prijavljuje. I to ne samo u Republici Hrvatskoj nego u cijelom svijetu.

Suncokreti na oblacima

Kad sam imala nešto manje od 40, sama sebi sam dala „zadatak“ da ću do 40 i neke naći partnera.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.