Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Jubilarna 50. Ambienta na Zagrebačkom velesajmu

I nakon 50 godina Sajam Ambienta ove jeseni na Zagrebačkom velesajmu!

I nakon 50 godina Sajam Ambienta ove jeseni na Zagrebačkom velesajmu! Sve je započelo davne 1973. godine, a nastavlja se i dalje, od 26. rujna do 1. listopada u proširenom izdanju.

Sinergijski efekt zajedničkog nastupa tijekom 6 dana rezultirat će s čak 5 sajamskih projekata na jednom mjestu. Zajedno s našim partnerima ArhiBau.hr i Zagreb Design Week, Zagrebački velesajam će otvoriti čak osam paviljona na više od 18.000 kvadrata. Priču o unutarnjem i vanjskom uređenju, namještaju, dizajnu, arhitekturi, urbanizmu, graditeljstvu te održivom razvoju, zaokružujemo sajmom umjetnina Art Zagreb te sajmom Hotel&Gastroteh, ugostiteljsko-hotelijerskom opremom HoReCa programa, koji se tematski i sadržajno nadovezuje na Ambientu.

AMBIENTA

Reprezentativan i bogat izložbeni program upotpunjen je prezentacijama, konferencijama, izložbama, stručnim skupom arhitekata, ali i brojnim eventima do kasnih večernjih sati.

Sajam Ambienta idealna je platforma za predstavljanje snage i potencijala domaće industrije, uz prezentaciju inozemnih brandova kroz komplementarne tematske cjeline: Namještaj i unutarnje uređenje, Produkt Dizajn Zona, Građenje i opremanje te trendovi uređenja eksterijera.

Ovako udruženi očekujemo preko 25.000 posjetitelja te Vas pozivamo da budete dio najznačajnijeg poslovnog događaja u regiji.

Radno vrijeme sajma je od 11:00 do 20:00 sati, a svih događanja na otvorenom do ponoći. Cijena jedinstvene ulaznice iznosi 7 eura / 52,73 kn.

Uz kupnju ulaznice pripremili smo i bogatu nagradnu igru za posjetitelje.

U utorak, 26. rujna ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme, budite i vi dio jubilarne 50. Ambiente te iskoristite popust za raniju prijavu.

Više info: [email protected]

www.zv.hr

Ne propustite

Zanimljivosti

Četverodnevni sajmovi posvećeni hrani i zdravim stilovima života za manje od dva tjedna čekaju vas na Zagrebačkom velesajmu.

Moj dom

Ambienta u sinergiji sa sajmom Hotel&Gastroteh  te partnerima Zagreb Design Week, ArhiBau.hr, Art Zagreb na svoj način tako nastavlja u promicanju vrijednosti  svojevrsnog novog...

Zanimljivosti

Direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša zaželjela je dobrodošlicu na sajmove koji su okupili sve najbolje iz poljoprivrede, i koji na svojevrstan način znače veliki...

Događanja

26. i 27. rujna na Zagrebačkom velesajmu održat će se Beauty&Hair Expo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.