Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Jubilarna 50. Ambienta od 26. rujna do 1. listopada

Izlagače na Ambienti pronaći ćete u paviljonima 7a, 8A i 9, redom renomirane proizvođače namještaja, dizajnere, gospodarstvenike, kreativce te one koji po prvi puta predstavljaju svoj brand.

Jubilarna 50. Ambienta, međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije ove će godine, od 26. rujna do 1. listopada, po pedeseti put biti nezaobilazna destinacija na kojoj će se predstaviti sve najbolje s područja proizvodnje namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije.

Ambienta je u ovih 50 godina postala sinonim za sajam namještaja, sinonim za tradiciju, toplinu doma i za nove početke. Do sada je iznjedrila mnoga poznata i renomirana imena tvrtki hrvatske i svjetske scene i radit će to i ubuduće, to je njezin zadatak i njena misija.

Ovogodišnjim novim konceptom i sinergijom najboljih na tržištu rezultiralo je istovremenim održavanjem pet vrhunskih događanja na jedinstvenoj lokaciji Zagrebačkom velesajmu – Ambienta, ArhiBau.hr, Zagreb Design Week, Art Zagreb i Hotel&Gastroteh. Tijekom 6 dana održavanja, u osam paviljona i na ukupnoj površini od 18.000 m2, posjetiteljima će bit prezentirane sve novosti iz područja arhitekture, graditeljstva, namještaja i unutarnjeg uređenja, dizajna i umjetnosti te HoReCa sektora.

Izlagače na Ambienti pronaći ćete u paviljonima 7a, 8A i 9, redom renomirane proizvođače namještaja, dizajnere, gospodarstvenike, kreativce te one koji po prvi puta predstavljaju svoj brand, a u šest sajamskih dana ispričat će najljepšu priču o unutarnjem uređenju, trendovima uređenja eksterijera te redizajnu doma i uredskih prostora.

Snagu i potencijal domaće industrije, uz prezentaciju inozemnih brandova na Ambienti predstavit će se kroz tematske cjeline: Namještaj i unutarnje uređenje, Produkt Dizajn zona, Opremanje objekata i trendovi uređenja eksterijera. Izdvajamo snažnu izlagačku postavu Interijer color, Škerjanc, Kauch Design, Aledo namještaj, Home concept,  Rattan Sedia, Workshop dreams te mnoge druge.

Priču o unutarnjem i vanjskom uređenju, namještaju, zaokružujemo sajmom Hotel&Gastroteh, ugostiteljsko-hotelijerskom opremom HoReCa programa, koji je odgovor na sve veću ponudu noviteta na području turizma i ugostiteljstva naročito po pitanju gradnje, opremanja i moderniziranja ugostiteljskih sadržaja, hotela i apartmana. Ovaj poslovni sajam pokazat će ono najbolje s tržišta: namještaj, opremu, uređaje i inventar, sustave za ekološku obradu otpadnih sirovina, proizvode i sirovine za pekarstvo i slastičarstvo, sredstva za čišćenje i higijenu, digitalne sustave za poslovanje u ovim granama.

Novitete iz HORECA industrije predstaviti će u paviljonu 11d ukupno 43 izlagača, a posebno ističemo sljedeće: Gastro Stil, Blue Crane, Pesla, Dumbell, Kohlanta, Ugo Slavica, Monte Cafe, Cws, Sapori Italiani, Vervita, Tapess, Hansa World, Saturo, The Fabric, Scorpio, Ag Vebo, Ivago, Termo Dom, Pan Asia, Coopadria, Corinth, Hks Solution, Aquaphor, Ton, Griffon Waste Management i mnoge druge.

Osim poslovnog dijela svih događanja, očekuje nas glazba, filmovi, modne revije i odlična zabava – od stručnog programa izdvajamo predavanje “Iza zatvorenih vrata: Razumijevanje i rješavanje problema u dizajnu interijera” Mateja Kuševića, zatim Profokusovu radionicu „Design like a PRO“ te modnu reviju Zero Waste. Zajednički popratni program organiziran je u parku Zagrebačkog velesajma između paviljona 6 i 8, a posjetitelji će moći uživati u glazbenom i filmskom programu.

Očekujte suvremeni način izlaganja, renomiranu izlagačku postavu, networking, festivalsko ozračje, te brojne evente do kasnih večernjih sati, a sve uz odlično pripremljen stručan program, konferencije i izložbe.

Radno vrijeme sajma je od 11:00 do 20:00 sati, a svih događanja na otvorenom do ponoći. Cijena jedinstvene ulaznice iznosi 7 eura / 52,73 kn. U utorak, 26. rujna, na dan otvorenja, paviljoni se otvaraju od 17:00 sati te je ulaz besplatan za sve posjetitelje. Uz kupnju ulaznice pripremljena je i bogata nagradna igra za posjetitelje.

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.