Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Judy Wilkins-Smith: Dekodiraj svoj emocionalni otisak

Obiteljske i sistemske konstelacije su učinkovita metoda razumijevanja problema i bihevioralnih obrazaca unutar raznih sustava kojima pripadamo – ne samo obitelji, nego i poslovnog okruženja, religije, organizacija i kulture.

Nikada niste žrtva svojeg svijeta. Uvijek postoji nešto što možete učiniti. Čak i ako se osjećate kao da uvijek iznova udarate o isti zid, kažem vam da se svatko može promijeniti i dostići svoj potencijal, a potom ga i nadrasti. Samo morate otkriti nevidljive obrasce koje ste odano slijedili, a koje su vam u naslijeđe predali preci, i suočiti se s njima – sa sustavom za koji niste znali ni da postoji, a nesvjesno vam je upravljao životom“, kaže autorica Judy Wilkins-Smith.

Svi znamo da nasljeđujemo fizički DNK, ali uz njega rođenjem dobivamo i emocionalni DNK – otisak misli, osjećaja, uvjerenja i djelovanja naših predaka koji se ponavlja kroz više naraštaja. Obiteljske i sistemske konstelacije su učinkovita metoda razumijevanja problema i bihevioralnih obrazaca unutar raznih sustava kojima pripadamo – ne samo obitelji, nego i poslovnog okruženja, religije, organizacija i kulture. Sistemske konstelacije na površinu izvlače skrivene obrasce i nesvjesnu odanost članovima obitelji i sustavima, omogućuju nam da sagledamo probleme, pojmimo ih, uđemo s njima u interakciju i virtualno ih razmještamo da bismo zamislili nove ishode.

S ovom ćete knjigom naučiti prepoznavati poruke tijela i jezik kojim izražavamo štetne obrasce, istražiti načine na koji nam nesvjesni obrasci utječu na sva područja života – odnose, novac, zdravlje, karijeru i zadovoljstvo te naučiti kako se osloboditi stresa koji nam nameću veliki metaobrasci kao što su rat, spol, prirodne katastrofe i religija.

Judy Wilkins-Smith međunarodna je stručnjakinja za organizacijske, individualne i obiteljske obrasce; sistemska trenerica, edukatorica i voditeljica; motivacijska govornica i osnivačica System Dynamics for Individuals & Organizations (Sistemske dinamike za pojedince i organizacije).

Već dvadesetak godina pomaže visoko istaknutim uspješnim pojedincima, direktorima korporacija i menadžerskim timovima s liste najuspješnijih tvrtki u SAD-u i državnim čelnicima. Kao trenerica i voditeljica promiče sistemski rad i konstelacije ne samo u svrhu iscjeljenja, već zalazi i u područje transformacije, držeći javna predavanja i majstorske radionice diljem SAD-a, Kanade, Južnoafričke Republike, Ujedinjenog Kraljevstva, Australije i Meksika. Rođena je i odrasla u Južnoafričkoj Republici, a danas živi u Teksasu.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 24. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Jelena Jergović.

Više

Darivanje

Carley Fortune je kanadska spisateljica čiji je roman Sva nova ljeta bio na vrhu svih važnijih književnih top lista, uključujući #1 New York Timesa.

Darivanje

Knjiga Riječ kao lijek vođene su vježbe pisanja za poticanje kreativnosti i ozdravljenja Rupi Kaur, pjesnikinje, umjetnice, performerice, autorice bestselera broj jedan New York...

She Book Club

Ganbatte je specifičan pogled na život koji se fokusira na to da djelujemo najbolje što možemo, ustrajemo u životu i ne posustajemo.

She Book Club

Pripremite se svi za godišnji koncert čuvenog kvarteta iz pakla jer je od autorice hit romana o Bridgertonima stigla nova poslastica!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.