Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Julia Quinn: Zbroj naših poljubaca

Pripremite se za godišnji koncert čuvenog kvarteta iz pakla jer je od autorice hit romana o Bridgertonima stigla nova poslastica! „Zbroj naših poljubaca“ treći je roman iz serijala Kvartet Smythe-Smith. Članovi ne baš previše popularnog kvarteta prvi se puta spominju u romanu „Minx“ i od tad ne prestaju izazivati interes kod čitatelja. Loša glazba je mnogo smješnija od dobre i upravo je zbog tog razloga autorica ovim junacima odlučila posvetiti serijal od četiri nastavka.

Treći roman iz serijala Kvartet Smythe-Smith prevela je Lidija Toman.

On za nju misli da je naporna pametnjakovićka…

Hugh Prentice nikada nije imao strpljenja za žene koje suviše dramatiziraju, a ako lady Sarah Pleinsworth i jest čula za riječi poput stidljiva i suzdržana, odavno ih je zaboravila. K tome, sulud dvoboj upropastio je ovome briljantnom matematičaru nogu, i on se nikada ne bi mogao ni udvarati ženi poput Sare, a kamoli sanjati o tome da se njome oženi.

Ona za njega misli da je potpuni luđak…

Sarah nikada nije oprostila Hughu zbog dvoboja koji je on izazvao i koji je umalo uništio njezinu obitelj. Čak i kad bi pronašla način da mu oprosti, to ne bi bilo važno. Ne smeta joj čak ni to što ima oštećenu nogu, jer je najviše živcira upravo njegova osobnost. Međutim, pošto su prisiljeni provesti čitav tjedan jedno s drugim, počinju otkrivati da prvi dojmovi nisu uvijek pouzdani. I kada jedan poljubac dovede do drugog, pa trećeg, pa četvrtog, matematičar će se malko pogubiti u brojenju, a dama će, prvi put u svome životu, ostati bez riječi.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 4. kolovoza točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Katarina Katica

Ne propustite

She Book Club

Nagrađivana britanska novinarka Yomi Adegoke svojim provokativnim romanom Lista propituje način na koji doživljavamo odnose, moral i internetsku kulturu.

She Book Club

Prvi naslov iz serijala Sestre Lyndon podsjeća nas zašto je Julia Quinn proglašena suvremenom Jane Austen.

She Book Club

Intrigantna priča, veličanstvena norveška divljina i četiri junakinje povezane ubojstvom jamstvo su za novu uspješnicu. 

She Book Club

Može li ih neočekivana tragedija i njihova tvrdoglavost razdvojiti ili će se Donovan i Wynter ipak othrvati duhovima prošlosti i pustiti ljubav u svoje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.