Jutarnji rituali za divan početak dana

Reći ”Doviđenja” suncu, moru i divnoj slobodi ljetnih dana na godišnjem odmoru, po povratku kući može se činiti kao kraj svijeta. No, vratiti se u svakodnevnu kolotečinu života, rana buđenja za posao, stres i obaveze, može biti i puno manje bolno, uz male jutarnje rituale koji će probuditi raspoloženje i duha i tijela.

#1 Jutarnja doza optimizma

Odmah nakon buđenja, umjesto razmišljanja o svim obavezama koje morate napraviti i nepotrebnog stresa kojemu se predajete još u krevetu, radije se okrenite pozitivnim mislima – vremenu, lijepim sjećanjima s ljetovanja, smiješnim situacijama…

#2 Razbudite tijelo iznutra

Čaša vode s limunom nakon buđenja, hidratizirat će i osvježiti tijelo, razbuditi probavni sustav i isprati toksine – pa predstavlja savršen način da probudite protok energiju u tijelu.

#3 Osvježavajuće tuširanje duha i tijela

Najjednostavnije rješenje da učinite dan prekrasnim, nalazi se – pod tušem. Nekoliko minuta jednostavno provedite pod tušem osjećajući vodu na svome tijelu, i pustite ju da ispere sve strahove, stres i negativne misli. Zatim se prepustite najslasnijem citrusnom ritualu njege, koji budi osjećaje sreće i optimizma za početak novog radnog dana…

Slasni citrusni ritual njege  u 2 koraka!

Jutarnje tuširanje koje podiže raspoloženje

Novi, hidratantan i tonizirajući Bio Beauté® by NUXE Uljni gel za tuširanje s ekstraktom citrona s Korzike, koji u trenu razbuđuje tijelo i podiže raspoloženje svojim sunčanim mirisom, stigao je u dm-drogerie markt prodavaonice.

100% prirodna, svilenkasto uljna tekstura, u trenu se pretvara u finu pjenu koja nježno čisti kožu bez sapuna i sulfata. Organsko ulje suncokreta bogato vitaminom E, obilno hrani kožu, organska aloe vera obilno vlaži, a ekstrakt citrona tonizira kožu.

Aktivni miris citrona prožetog mediteranskim suncem, pruža jedinstvenu osvježavajuću senzaciju u koktelu 7 esencijalnih ulja (limun, tahićanska limeta, naranča, petitgrain, verbena, bijeli grejp i crveni cedar).

Cijena 200 ml: 89,90 kn

page

Svilenkasta njega tijela za prekrasan dan

Slasno i mirisno, Bio Beauté® by NUXE Svilenkasto ulje za tijelo dostupno u dm prodavaonicama, topi se u dodiru s kožom i trenutno upija, omogućavajući da se brzo odjenete nakon primjene. Organsko ulje sezama dobiveno iz fair-trade trgovine i bogato vitaminom E, čuva zaštitnu barijeru kože, hrani ju i čini mekom poput svile.

Ekstrakt citrona s Korzike pruža tonizirajuće djelovanje na duh i tijelo, a mirisne citrusne note omekšane dodirom vanilije u svojoj bazi, stvaraju slatku punoću mirisa prožetu toplim zrakama mediteranskog sunca.

Cijena, 100 ml: 129,90 kn

Nuxe i She.hr darivaju Bio Beaute – Svilenkasto ulje za tijelo ! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #svilenkasto

Prijave primamo do 31. kolovoza, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Nataša Junašević.