Kad hrabra i odlučna žena lupi šakom o stol

posao u marketingu

Što uspješnu ženu zapravo čini uspješnom, mogli bismo raspravljati danima. Neke žene svoj će uspjeh pronaći u skladnim obiteljskim odnosima i skrbi za voljene osobe. Neke druge žene, svoju esenciju najbolje će izraziti u poslovnom okruženju, gradeći karijeru. Za neke treće, uspjeh će značiti savršena ravnoteža između obiteljskog i poslovnog života. I dok je primjera uspjeha onoliko koliko i različitih žena na ovom svijetu, jedna je stvar ipak zajednička svim uspješnim ženama. Bez obzira što točno za njih uspjeh značio, zajednički nazivnik je taj da rade upravo ono što ih ispunjava.

No, raditi ono što vas ispunjava nekad i nije tako jednostavno kako zvuči. Pogotovo, ako je riječ o pokretanju vlastitog poslovanja. Krenuti ispočetka, suočiti se s preprekama i pretvoriti ih u izazove, nije lako. Treba biti uporan, često i tvrdoglav, strpljiv, odlučan i najviše od svega hrabar.

Vesna Odobaša, vlasnica prve hrvatske web trgovine znanja, jedna je od takvih žena, sa snažnom pokretačkom energijom i kapacitetom da svaku ideju pretvori u djelo. Poduzetnica, magistirana ekonomistica, licencirana trenerica Mind Mappinga, supruga i majka, i sama se, između ostalog, bavila edukacijama. Pitali smo Vesnu što je za nju uspjeh. Kratak, a ujedno opširan odgovor koji nam je dala nije mogao bolje opisati to stanje kojem svi težimo: «Uspjeh je doći do cilja slijedeći svoje srce i dajući 150% sebe jer ionako se sve događa s određenim razlogom».

Upravo u skladu s filozofijom kako se sve događa s razlogom, zanimljiv životni put doveo ju je iz Osijeka ravno u Zagreb, bez ikakvog konkretnog plana, ne sluteći da će baš ovdje spojiti svoj talent i sklonost educiranju, te nemirni poduzetnički duh, u jedan uspješan i koristan projekt.

Slijedeći mladenačku želju da postane učiteljica, a inspirirana vlastitim poduzetničkim iskustvom, lansirala je web trgovinu Poslovnaedukacija.hr, s idejom da tvrtkama i pojedincima olakša upravo ulaganje u vlastiti razvoj, znanje i konkurentnost. U suradnji s renomiranim partnerima, na jednom mjestu okupila je edukacije iz različitih grana ekonomije i financija, prava, digitalnog marketinga, ISO standarda, regulativa iz različitih područja te također online tečajeve.

Iako ime tako kaže, Poslovnaedukacija.hr ne nudi edukacije isključivo za poslovne korisnike, već i razne seminare na području osobnog razvoja. Ovdje ćete tako naći različite edukacije na temu unaprijeđenja komunikacijskih vještina, prezentacijske vještine , upravljanja vremenom, te razne druge.

Osim pronalaženja kvalitetnih edukacija, Poslovnaedukacija.hr pruža i povoljnije cijene. Tako se u web trgovini edukacije mogu kupiti čak do 30% povoljnije. Partneri Poslovnaedukacija.hr također su većinom žene poduzetnice koje su se posvetile edukacijama. Svi partneri osobito drže do kvalitete i njihovi predavači imaju dugogodišnje iskustvo u raznim, specifičnim područjima. Tako su se među partnerima našli Altius, Halpet, Educamix, SGS, Atomium, Filaks, Pilgrim, Elevate, Life, Adria Corporate Education, Androlić-konzalting, ABC Solutions, Eko Lex, Red Brick, Prima Bon, Agenda i Marker.

Poslovnaedukacija.hr nudi i mogućnost «po mjeri skrojenih» seminara iz raznih drugih područja, koji se mogu održati unutar tvrtke naručitelja. Kupovina je moguća 24 sata dnevno, a u želji da kupci dobiju što veću vrijednost i kvalitetu, edukacije se mogu javno komentirati i ocijeniti. Najvjerniji kupci za pojedine kupnje dobivaju i kupone s dodatnim popustima.

Ukoliko ste tip žene koju veseli ulaganje u vlastiti razvoj, poslovni ili osobni, provjerite što sve nudi Poslovnaedukacija.hr.

Biljana Nikolić, copywriter za Poslovnaedukacija.hr

poslovna-edukacija-logo-1