Kad ti život donese Rusvaj…

Briga oko malog djeteta i nedostatak posla zbog ekonomske situacije pretvorili su Danijeli Bundavici život u svojevrstan rusvaj. Ali, ova grafička dizajnerica, nije odlučila dići sidro i napustiti Zagreb, nego od životnog rusvaja napraviti doslovni Rusvaj – igraonicu i rođendaonicu.

“U mojoj glavi se rodila ideja da svoje dijete i njene prijatelje na neki način animiram. Odlučila sam se na otvaranje igraonice/rođendaonice. Sve što želim je pružiti djeci toplinu prostora te da žele što češće dolaziti u Rusvaj družiti se, igrati se s vršnjacima i socijalizirati se, a ne da sjede za kompjuterima i mobitelima. Ovim putem se poistovjećujem s roditeljima mojeg godišta koji znaju kako smo provodili vrijeme kao djeca. Igrali smo gumi-gumi, lovice, skrivača i još brdo raznih izmišljenih igara”, pojašnjava Danijela svoju ideju.

Plan Rusvaja je bio da tamo bude opuštena atmosfera i da bude drugačiji od ostalih. Dugo je tražila adekvatan prostor, uložila preko 50.000 kuna za dizajn interijera, a zanimljivo je kako ni jedan zid u Rusvaju nije bojan.

”Sve što smo radili, radili smo s tepisima, od podova, zidova pa sve do namještaja. U Igraonici/rođendaonici Rusvaj možete slaviti rođendane, ostaviti djecu da se druže s drugom djecom, sudjelovati u kreativnim radionicama, a što je najbitnije – uživati u svakom trenutku provedenom kod nas’‘, s ponosom priča Danijela.

Igraonica “Rusvaj” prostire se na 160 m2, nalazi se u Paromlinskoj 49 na samo tri minute hoda od tramvaja, ima osigurani parking, kafić u koji ste uvijek dobrodošli dok čekate djecu.

Sve informacije potražite na stranici www.rusvaj.hr, Facebooku, mailom: [email protected] ili na broj telefona 091 1107 011.

Darujemo jednu čitateljicu s 40% popusta na uslugu organizacije rođendana kod njih.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #rusvaj
  2. Zapratite našu Facebook stranicu i Instagram profil 
  3. Ne zaboravite podijeliti objavu, postavke na javno i tagirati frendice
  4. Općenito, podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 29. ožujka, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Vlatka Bataković