Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Kada je pravo vrijeme da djeca sama slažu odjevne kombinacije?

Saznajte kada je pravo vrijeme da dopustite djeci da sama slažu svoje odjevne kombinacije te kako im postaviti granice kod šopinga.

Mnoge mame mogu posvjedočiti kako su njihove djevojčice već s navršenih godinu dana prstićem samouvjereno pokazivale na odjevnu kombinaciju koju su željele nositi taj dan. Šarenilo boja, ugodni materijali, šljokice, mašnice… golicaju dječju maštu i nije čudno da djevojčice vole odjeću koja ih podsjeća na igru i veselje.

Dječaci pak u ranijoj dobi vole nositi majice, trenirke ili jakne s likom nekog superjunaka iz crtića, kao i odjeću na kojoj su zanimljivi motivi, poput automobila, vlakova, lopte, aviona…

boy-746520_1920

Toplo, udobno i čisto

Za manju djecu je najvažnije da odjeća bude udobna i slojevita te da se lako skida. Što se tiče odijevanja za vrtić, najbolji izbor su pamučne trenirke koje će djetetu dopuštati nesputanost, a ako vaša djevojčica ili vaš dječak već u vrtiću zahtijeva da sam bira odjevne kombinacije, dopustite mu to, ali uz uvjet da je odjeća topla, udobna i čista te da je pravog konfekcijskog broja.

Što se tiče usklađenosti materijala i boja, na to se nemojte obazirati. Istraživanja su pokazala da djeca počnu kreirati svoj stil s deset godina. Tada im odredite budžet koji mogu potrošiti na šoping te ih upozorite da ne mogu kupiti sve što im se svidi. Pohvalite njihov izbor jer moda je danas način na koji izražavamo svoju pripadnost.

Izvor: sretna.hr

Više

Kultura

Kao i u svakom obiteljskom filmu naći će se i ovdje hvalevrijednih tema poput timskog rada, ustrajnosti i multikulturalnosti, no teško da će nekoga...

Duh i tijelo

Ženski život nikada nije lak, uvijek nosi odgovornosti i problema s kojima se žene suočavaju.

Obitelj

Prvi dani majčinstva sa sobom nose brojne prekrasne trenutke, ali i poneki izazov.

Drama Queen

Nekad taj blesavi zid ima više razumijevanja i ima bolju energiju od ljudi kojima smo okruženi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.