Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Kada su čarobni mirisi u zraku…

Ni u jedno doba godine ne volimo poklanjati mirise toliko kao u božićno vrijeme.

Ukrašeni bor, svijeće, kolačići, božićne pjesme i čarobni mirisi – sve to budi blagdansku atmosferu. Ni u jedno doba godine ne volimo poklanjati mirise toliko kao u božićno vrijeme. Od naša četiri osjetila osjet mirisa je najneposrednije povezan slikama posebnih ljudi ili trenutaka. Za takve trenutke sastavili smo nekoliko mirisnih ideja koje će zasigurno oduševiti naše najmilije kao božićni poklon.

Betty Barclay Wild Flower

Ženstvena svježa i cvjetna kombinacija. Miris slobode i prirodnosti. Betty Barclay Wild Flower naglašava prirodnu ljepotu žene i inspirira žene koje ga nose da samopouzdano kroče svojim putem, da ostanu dosljedne sebe i da u svakodnevici nadmaše same sebe. Za sve one žene koje uživaju u cvjetnim mirisima – Betty Barclay Wild Flower donosi malu promjenu godišnjeg doba za Božić.

Eau de Parfum Natural Spray, 20ml, € 18,50 / 139,41 kn*

s.Oliver Scent of You

Ženstveno-svježa kompozicija. Ženski miris s.Oliver Scent of You zavodi, budi emocije i naglašava čaroliju posebnih trenutaka. Svježe note mandarine i kruške dolaze do izražaja zahvaljujući cvjetnog buketa ruže, božura i jasmina. Kombinacija bijelog mošusa, sandalovine i pačulija daje ovoj luksuznoj kompoziciji elegantan i kremast završetak.

Eau de Toilette, 30ml, € 20,50 / 154,48 kn

s.Oliver Selection Eau Intense

Suvereno, samouvjereno i zavodljivog intenziteta – tako se predstavlja novi ženski miris s.Oliver Selection Eau Intense Woman. Inspiriran kremastim akcentima i divnim cvjetnim notama s.Oliver Scent of You miris je kompozicija koja osvaja neodoljivom karizmom što ga čini savršenim odabirom za posebne trenutke.

Eau de Toilette Natural Spray, 30 ml, € 25,50 / 192,16 kn*

Otto Kern Ultimate Black

Elegantan miris za svakog čovjeka koji želi postići puno. Kao nijedan drugi muški miris, Otto Kern Ultimate Black kombinira karakteristike ultimativnom aurom s nepogrešivom muškošću. Ovaj miris nepredvidljivo je uzbudljiva kompozicija svježih egzotičnih nota s toplim, senzualnim i shim nijansama.

Eau de Toilette Natural Spray, 30ml, € 16,95 / 127,73 kn*

Tabac Wild Ride

Autentičan, muževan, snažan: Tabac Wild Ride zrači muževnom, aromatičnom eksplozijom mirisa s motom: no risk – no ride. Citrusno-drvenasto-aromatičan miris živahne jačine. Ovim paketom ispod božićnog bora bi se svaki čovjek radovao. Enjoy the ride!

Eau de Toilette, 75ml, € 18,95 / 142,90 kn*

Otto Kern Signature EDP

Intenzivne i orijentalne note za elegantno i stilski osviješteno samoizražavanje. Otto Kern Signature EDP je miris čija privlačnost odgovara odlučnom, modernom i samouvjerenom identitetu muškarca koji ga nosi.

Eau de Parfum, 30ml, € 25,00 / 188,39 kn*


Darujemo tri čitateljice s Betty Barclay Wild Flower.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 11. studenog točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnice:

Marina Pozder
Gabrijela Aračić
Đurđica Čerkez

Više

Beauty report

Zahvaljujući svojoj čistoj recepturi CARE je ugodan za nošenje – osim toga, sve tri kreacije također će vas razmaziti prekrasnim doživljajem mirisa koji ostavlja...

Zanimljivosti

Božićna kupnja vrlo često može biti stresno iskustvo, posebice kada se odgađa do posljednjeg trenutka.

Zanimljivosti

Donosimo neke od super ideja kako biste se pobrinuli da najdraže osobe u Vašem životu, dožive istinsku čaroliju Božića. 

Lifestyle

Iako se u ponekim krugovima proteže teza kako je muškarcima izrazito teško odabrati poklon, ovo ne može biti dalje od istine.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.