Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Kakav ste roditelj prema horoskopskom znaku?

Jesu li se vaši roditelji ponašali onako kako astrološki stručnjaci opisuju ovih 12 znakova Zodijaka?

Astrolozi su otkrili niz objašnjenja kako će se horoskopski znakovi ponašati kao roditelji. Provjerite poklapa li se vaše iskustvo ili iskustvo vama bliskih osoba s ovim tumačenjima?

Jesu li se vaši roditelji ponašali onako kako astrološki stručnjaci opisuju ovih 12 znakova Zodijaka?

OVAN

Ovan je kao roditelj strog, ali pravedan. Od djeteta traži da bude ustrajno, da postigne što bolje rezultate. Ponekad prestrogo odgaja djecu. Roditelj pod znakom Ovna ne smije se previše nervirati, ne zahtijevati previše od djece, jer njegove ambicije nisu ambicije djeteta. Trebali bi biti malo oprezniji, s ogromnom ljubavlju koju daju djetetu ili djeci.

BIK

Roditelj rođen u znaku Bika stalno strahuje da djetetu nešto nedostaje. Ako u kasnijim godinama dijete ne postigne materijalnu sigurnost, roditelj Bik pomoći će mu u svakom pogledu. Bikovima je važno pružiti takvu podršku, ali, naravno, djecu vole učiti i samostalnosti.

BLIZANCI

Blizanci kao roditelji su zanimljivi, dobri i veseli. Samo, ponekad se ne zna tko je djetinjastiji – roditelj ili dijete. Uvijek će imati vremena za razgovor sa svojom djecom, koliko god bila zauzeta. Inzistirat će na obrazovanju.

RAK

Rak brine cijelo vrijeme. Čak i kad je sve u redu, brine se. Najviše će paziti na djetetove osjećaje, interese, kao i na to da u kući u kojoj živi sve bude u redu.

LAV

Dijete Lav uvijek će biti svjesno svojih kvaliteta, svojih sposobnosti, a Lav će pohvalama potpirivati tu energiju i jačati djetetov karakter. Roditelj Lav nikada ne pokazuje osjećaje riječima, već djelima.

DJEVICA

Biti roditelj može biti komplicirano. Sve mora biti savršeno. Ako ste roditelj Djevica, nemojte previše pritiskati svoju djecu, čak i ako to činite iz najbolje namjere. Djevice su jako, jako brižne, znaju pokazati ljubav na pravi način, znaju uspostaviti neraskidivo povjerenje s djecom, a iako ih ponekad svlada želja za perfekcionizmom, znaju i naučiti djecu da slijede svoje interesa i ne odustati na putu do svojih ciljeva i sreće.

VAGA

Svoju će djecu učiti toleranciji, prihvaćanju različitosti drugih. Vagama je važno da djeca znaju pravila lijepog ponašanja. Svaki aspekt djetetova ponašanja iznimno im je važan.

ŠKORPION

Roditelj Škorpion sve vidi i sve zna. Od njega nitko ništa ne može sakriti, jer on će sve pitati, sve provjeriti, dok ne bude siguran da sve zna. Čak i kada dijete odraste, ono ostaje njeno dijete nad kojim Škorpion uvijek bdije (ovo se odnosi na sve znakove, a posebno na Škorpione). Najvažnije joj je da je dijete zbrinuto.

STRIJELAC

Roditelj Strijelac djetetu dopušta najveću slobodu i dijete će stoga poštovati tog roditelja. Bez zabrana, s najvećim ispunjenjem želja, roditelj u ovom znaku je uvijek veseo i djecu vodi na putovanja i svuda sa sobom. Fakultet će biti vrlo važan za te roditelje, pa će obrazovanje biti vrlo važno za djecu. Kao i sportske i razne druge aktivnosti.

JARAC

Da ne bude uvijek da je Jarac najstroži znak i da je to loše, u ovom slučaju je dobro. Zna se postaviti, sve staviti na svoje mjesto u pravo vrijeme, imati autoritet, a to je za dijete najvažnije. Uvijek dobar savjetnik i ne miješa se u sve, osim kada dijete to od njega traži. Traži disciplinu i odgovornost.

VODENJAK

Vodenjak je roditelj i najbolji prijatelj. Ipak, ponekad Vodenjak zna biti rigorozan, iz najboljih namjera. Uči djecu koliko je važna autentičnost, također ih uči vrijednostima ljudskosti i empatije.

RIBA

Roditelj Riba se pretvara da ne vidi ništa, ali vidi sve. Osjeća potrebe djeteta i ne izlaže ga pritisku, već ga pušta da bude ono što jest, što može dovesti ili do savršenog odgoja, ili do potpuno suprotnog učinka.

Izvor: Žena.rs

Više

Trudnoća

Buduće majke, ali i sve one koje tek planiraju trudnoću često imaju brojna pitanja na koja ne mogu pronaći stručan odgovor.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Škorpion, Ribe i Vaga.

Obitelj

Prečesto roditelji podcjenjuju moć utjecaja koju oni sami imaju na dijete i njegove navike

Horoskop

Horoskop starih Slavena je horoskop jednog žilavog i ponosnog naroda usko povezanog sa svojom prirodom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.