Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Kako brzo i jeftino urediti dom

5 savjeta za uređenje doma u manje od tjedan dana.

Iskoristite savjete Jill Vegas, autorice popularne knjige “Brzinsko dekoriranje: Profesionalni savjeti i tajne za uređenje doma u manje od tjedan dana”. 1. Počistite – nemojte čekati goste da se riješite hrpe nepotrebnih stvari u domu za koje niste bili sigurni trebaju li vam. Izbacite ih sada, ili nađite mjesto za njih ako baš mislite da bi vam mogle zatrebati. Nećete moći urediti svoj dom ako niste organizirani. Ili kako Jill savjetuje: ˝Oduzmite prije nego što dodate˝. 2. Uspostavite dobre navike – napravite sustave koji će vam pomoći da znate gdje vam se što nalazi. Tako lakše ćete moći napraviti raspored za preuređenje kao i pronaći metode kako to najefikasnije uraditi. 3. Budite spremni – kad ste se napokon odlučili što želite i u potrazi ste za novim pokućstvom ili dekoracijama, nemojte napustiti kuću bez fotografija i mjera prostora. Tako bi vam se moglo dogoditi da propustite povoljnu kupnju jer nemate dovoljno informacija.  
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

Objavu dijeli Tish Cyrus (@tishcyrus)

  4. Balansirajte – ako želite osvježiti dom, ne morate sve što posjedujete i što vam je lijepo nagurati u dnevni boravak. Neke stvari držite po strani i svako toliko napravite promjenu. Sklonite jedne, postavite druge. Tako ćete dobiti na živosti prostora. 5. Igrajte se svijetlom – nije loša ideja ugrađivanje sklopke za podešavanje jakosti svijetla, kao ni nabavka lampi raznih dizajna. Možete ih rasporediti po domu i tako stvoriti ugodnu atmosferu. Izvor Metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Moj dom

Motion Candles je novi hrvatski brend svijeća koji se tržištu predstavio prošle godine, a svoje kupce ne prestaje oduševljavati inovativnim mirisima.

Dizajn

Bilo da dajete prednost jednostavnom skandinavskom stilu, razigranom boho ili ugodnom Provence, pravi odabir tekstila ključan je za interijer.

Moj dom

Ako želite da sreća uđe u vaš dom, onda ovih 5 stvari izbacite van!

Fashion report

Pred nama je jesen, jedno od najkoloritnijih doba godine koje nam u svoj svojoj raskoši donosi predivne sunčane dane, lišće koje šuška pod nogama...

Advertisement