Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Kako do savršeno oblikovanih obrva?

Zahvaljujući profesionalnom kozmetičkom priboru i vi možete imati savršene obrve u svakom trenutku.

Sanjate o savršenim obrvama i prilikom šminkanja nerijetko se oslanjate kozmetiku za oblikovanje obrva, no jednostavno ne možete nikako dobiti ono što želite? Potražite profesionalan kozmetički pribor i s lakoćom oblikujte obrve.

Prije nego što počnete morate utvrditi jesu li vaše obrve dovoljno guste. Ne brinite ako možda ne zadovoljavaju neke „standarde“ ili aktualne trendove. Uvijek možete učiniti da rastu gušće. Znajte i to da ako svake večeri prija spavanja masirate obrve ricinusovim uljem, potaknut ćete njihov rast. Zdrava prehrana također može učiniti svoje ne samo kada su u pitanju obrve ili kosa nego i cijelo tijelo. Stoga u vašu prehranu svakako ubacite ribu, orašaste plodove, proizvode od soje i sl. Umjerena konzumacija navedenoga će ojačati folikule dlake i potaknuti rast kose.

Pronađite savršeni oblik obrva s obzirom na oblik lica

Ako imate okruglo lice, razmislite o obliku obrva koji prati ravnu liniju skroz do vrha obrva. Neka „luk“ bude što viši i izbjegavajte zaobljene obrve i ovom slučaju, jer će tako vaše lice izgledati i vrlo okruglo.

Ako imate četvrtasto lice, u tom bi vam slučaju najbolje odgovarale zakrivljene obrve; klonite se kratkih i tankih oblika. Damama koje imaju srcoliko lice savjetujemo da se drže „niskog luka“ i prirodno zaobljenog oblika obrva, jer tako u najvećoj mjeri potiču samo prirodan izgled. Izbjegavajte visoki luk obrva, jer ćete na taj način još više prividno izdužiti lice.

Pripadnicama ljepšeg spola koje imaju ovalno lice najbolje će pristajati ravan i „mekani“ oblik obrva. Dakle, neka prate ravnu liniju i tek na vrhu načinite blagi luk.

Odgovarajući oblik obrva u potpunosti može promijeniti vaše lice. Stoga, vodite računa o idealnom obliku, njihovoj gustoći i debljini. Za oblikovanje obrva poslužit će vam namjenske četkice za obrve i kistovi koje možete pronaći na Notino.hr.

Koje su prednosti bojenja obrva?

Postoji nekoliko načina na koje možete „popuniti“ obrve i učiniti da izgledaju gušće i prirodnije. Imajte na umu da bi boja obrva trebala biti što sličnija boji kose. Ako odaberite, recimo, tamniji ton, obrve mogu izgledati prilično neprirodno.

Obrve možete bojiti namjenskom olovkom, puderom za obrve, maskarom ili sjenilom. S olovkom ćete zasigurno postići najprirodniji izgled, dok će vam puder pomoći na dobijete na gustoći. Gel za obrve, maskara za obrve ukrotit će guste obrve i svaku dlačicu držati na mjestu.

Osnovni koraci u postizanju savršenih obrva su gotovo isti bez obzira na to koji kozmetički pribor koristite. Dakle, za početak lagano raščešljajte obrve, iscrtajte donju liniju i lagano ih popunite. Po potrebi napravite luk, no svakako vodite računa o prirodnom obliku obrva.

Nikada nemojte nanositi previše boje, posebno na području blizu nosa.

Profesionalna kozmetika za oblikovanje obrva

Zahvaljujući profesionalnom kozmetičkom priboru i vi možete imati savršene obrve u svakom trenutku. Na Notino.hr potražite odgovarajuću pincetu za čupanje dlačica, britvice za oblikovanje obrve i boju s kojom ćete postići savršenu nijansu. Na raspolaganju vam stoje i trajnije boje ili puder, ovisno o tome koliko vremena svako jutro imate za šminkanje. Usporedbe radi, korištenjem profesionalnih trajnih boja za obrve one će izgledati savršeno čak nekoliko tjedana, dok je, recimo, gel za fiksiranje i bojenje obrva idealan za svakodnevno nanošenje.

Više

Trendovi

Kako bi nas ovog ljeta motivirao da ponosno ispričamo priče upisane na našoj koži, Dove je objavio poseban rječnik.

Savjeti i preporuke

Pod okriljem L'Oréal Professionnela nastali su Salon Expert saloni, koji s brandom dijele viziju, potrebu za stalnim usavršavanjem i težnju za postizanjem najboljih rezultata te...

Trendovi

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas i činjenicu da ćemo ove godine...

Darivanje

Postanite lice NIVEA Cellular LUMINOUS630 linije i osvojite sjajne nagrade!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.