Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
seksualna
seksualna

Seks

Kako dobar seksualni život pretvoriti u izvrstan?

Smatrate li svoj seksualni život zadovoljavajućim, ali znate da bi mogao biti uzbudljiviji?

Smatrate li svoj seksualni život zadovoljavajućim, ali znate da bi mogao biti uzbudljiviji? Donosimo vam par savjeta.

Istraživanja su pokazala da žene žele više romanse u svom seksualnom životu, to znači da predigra počinje izvan spavaće sobe, vrućim poljupcima u prolazu između svakodnevnih aktivnosti, povremenim komplimentiranjem i slanjem “vrućih” poruka. Iz spavaće sobe izbacite televizor i laptop, zapalite svijeće i istražite tijelo svog partnera kao da ga dodirujete prvi put.

Najsloženija erogena zona vašeg tijela je mozak, procjenjuje se da 90% žena i 100% muškaraca ima seksualne fantazije. Šapnite svoju fantaziju partneru dok se mazite, pustite mašti na volju i zaigrajte se. Kako biste intenzivno doživjeli prisnost i istovremeno bili zaštićeni preporučamo da isprobate Durex Invisible extra thin kondome.

page

Bez obzira na poze koje isprobavate, obratite pažnju na “veliku četvorku”- dubinu, brzinu, ritam i pokrete. Osigurajte si dovoljno vremena, produžite predigru sve do trena u kojem više ne možete izdržati. A kako biste unijeli dodatno uzbuđenje uvedite Durex Pleasure Ring koji osigurava dugotrajnije i intenzivnije vođenje ljubavi te postizanje intenzivnijeg orgazma.

Zapravo je samo jedna tajna koja omogućava izvrstan seksualni život. Osigurajte sebi i partneru dovoljno vremena za trenutke užitka. Neka seks bude zabavan izvor užitka, zbog kojeg ćete se smješkati i dok idući dan putujete na posao.

[box style=”0″]

Nećemo tražiti ništa. Samo darujemo 2 prstena i 2 velika pakiranja (po 10 komada) Invisible kondoma… Jer želimo i da uživate i da ste sigurne.

Što trebate? Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov SEKS i dodajte svoje kontakt podatke na koje vam šaljemo dar

Prijave primamo do 20. srpnja, točno u podne.

Dobitnice: Vesna Orošnjak i Hrvoje Čačić

[/box]

Više

Seks

Na vrhuncu uzbuđenja prilikom prvog susreta koji možda može rezultirati i onim „nešto više“,  jeste li potencijalno razmislili o testu COVID-19? Jeste li kada...

Život u dvoje

Postoji toliko mnogo razloga zbog kojih je vaš seksualni život pao u drugi plan.

Istaknuto

Često ponavljamo greške, evo prilike podsjetiti se kako imati uzbudljiv i ispunjen seksualni život!

Seks

Istražili smo za vas i našli par „uputa“ kako svladati Ménage à trois!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.