Kako dobar seksualni život pretvoriti u izvrstan?

seksualna

Smatrate li svoj seksualni život zadovoljavajućim, ali znate da bi mogao biti uzbudljiviji? Donosimo vam par savjeta.

Istraživanja su pokazala da žene žele više romanse u svom seksualnom životu, to znači da predigra počinje izvan spavaće sobe, vrućim poljupcima u prolazu između svakodnevnih aktivnosti, povremenim komplimentiranjem i slanjem “vrućih” poruka. Iz spavaće sobe izbacite televizor i laptop, zapalite svijeće i istražite tijelo svog partnera kao da ga dodirujete prvi put.

Najsloženija erogena zona vašeg tijela je mozak, procjenjuje se da 90% žena i 100% muškaraca ima seksualne fantazije. Šapnite svoju fantaziju partneru dok se mazite, pustite mašti na volju i zaigrajte se. Kako biste intenzivno doživjeli prisnost i istovremeno bili zaštićeni preporučamo da isprobate Durex Invisible extra thin kondome.

page

Bez obzira na poze koje isprobavate, obratite pažnju na “veliku četvorku”- dubinu, brzinu, ritam i pokrete. Osigurajte si dovoljno vremena, produžite predigru sve do trena u kojem više ne možete izdržati. A kako biste unijeli dodatno uzbuđenje uvedite Durex Pleasure Ring koji osigurava dugotrajnije i intenzivnije vođenje ljubavi te postizanje intenzivnijeg orgazma.

Zapravo je samo jedna tajna koja omogućava izvrstan seksualni život. Osigurajte sebi i partneru dovoljno vremena za trenutke užitka. Neka seks bude zabavan izvor užitka, zbog kojeg ćete se smješkati i dok idući dan putujete na posao.

Nećemo tražiti ništa. Samo darujemo 2 prstena i 2 velika pakiranja (po 10 komada) Invisible kondoma… Jer želimo i da uživate i da ste sigurne.

Što trebate? Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov SEKS i dodajte svoje kontakt podatke na koje vam šaljemo dar

Prijave primamo do 20. srpnja, točno u podne.

Dobitnice: Vesna Orošnjak i Hrvoje Čačić