Kako dostojanstveno stariti uz prave skincare proizvode?

Sva živa bića stare. Kako starimo, regenerativni proces tijela opada, a u današnjoj „selfie“ kulturi, osjećaj nesigurnosti je prisutan gotovo kod svih što dovodi do stresa. No, žene češće doživljavaju starenje emotivnije nego muškarci i zbog toga posežu za brojnim kozmetičkim procedurama, tretmanima i skincare kozmetikom kako bi spriječile ili makar odgodile pojavu bora na licu.

Studije su pokazale kako pravi odabir skincare proizvoda zaista može poboljšati kožu i odgoditi starenje na način da aktivni sastojci u proizvodima smanjuju stanična oštećenja.

Dr.BRANDT skincare, dermokozmetički brend nadahnut medicinskom estetikom nudi liniju Do Not Age s četiri proizvoda koji prekidaju sekvencu starenja. DNA serum za lice (1.100,25kn), DNA krema protiv bora za lice (962.00kn), DNA krema za područje oko očiju protiv bora (749.94kn) i DNA magnetna maska za lice (699.56kn).

 

 

Lierac, francuski dermokozmetički brend nadahnut medicinskim dostignućima koristi samo najbolje sastojke iz prirode i znanosti za postizanje vrhunskih anti-age rezultata, cijeli je anti-age brend. Uz četiri linije za lice, fokusira se i na specifične probleme poput dubokih bora s Cica FIller linijom (389.99kn), crvenila s Rosilogie kremom (215.54kn), ali i puderima (289.00kn) te cijelom linijom za sunce, Sunissime, gdje je svaki proizvod formuliran kako bi spriječio foto-starenje te nastanak bora.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lierac Croatia (@lieraccroatia)

 

Ako ste više naklonjeni prirodnim sastojcima, APIVITA, prirodna grčka kozmetika u svojoj ponudi ima dvije anti-age linije – Wine Elixir linija protiv bora i za učvršćivanje kože lica s polifenolima Santorini vinove loze (od 270.00kn do 335.00kn) te Queen Bee liniju protiv starenja s grčkom matičnom mliječi inkapsuliranom u liposomima (od 529.88kn do 749.25kn). Osim toga, 5 Action serum (319.87kn) za područje oko očiju s bijelim ljiljanom uklapa se u skincare rutinu područja oko očiju sa svakom kremom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Apivita Hrvatska (@apivitahrvatska)

 

Jowaé, prva francusko-korejska skincare kozmetika u svijetu, s najmanje 95% prirodnih sastojaka u svim proizvodima u liniji protiv bora ima tri proizvoda – laganu i bogatu kremu (199.90kn)te serum protiv bora za područje oko očiju (169.90kn).

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jowae Hrvatska (@jowae_hrvatska)

 

Kao što vidite, u Delmerion Beauty asortimanu možete pronaći za svakoga po nešto, a proizvode možete pronaći na www.delmerion.hr, u bolje opskrbljenim ljekarnama ili u APIVITA dućanima te u Muller poslovnicama.