Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
sensual glamour portrait of beautiful woman model lady with no makeup and clean healthy skin on black background

Beauty report

Kako dostojanstveno stariti uz prave skincare proizvode?

Studije su pokazale kako pravi odabir skincare proizvoda zaista može poboljšati kožu i odgoditi starenje na način da aktivni sastojci u proizvodima smanjuju stanična oštećenja.

Sva živa bića stare. Kako starimo, regenerativni proces tijela opada, a u današnjoj „selfie“ kulturi, osjećaj nesigurnosti je prisutan gotovo kod svih što dovodi do stresa. No, žene češće doživljavaju starenje emotivnije nego muškarci i zbog toga posežu za brojnim kozmetičkim procedurama, tretmanima i skincare kozmetikom kako bi spriječile ili makar odgodile pojavu bora na licu.

Studije su pokazale kako pravi odabir skincare proizvoda zaista može poboljšati kožu i odgoditi starenje na način da aktivni sastojci u proizvodima smanjuju stanična oštećenja.

Dr.BRANDT skincare, dermokozmetički brend nadahnut medicinskom estetikom nudi liniju Do Not Age s četiri proizvoda koji prekidaju sekvencu starenja. DNA serum za lice (1.100,25kn), DNA krema protiv bora za lice (962.00kn), DNA krema za područje oko očiju protiv bora (749.94kn) i DNA magnetna maska za lice (699.56kn).

 

 

Lierac, francuski dermokozmetički brend nadahnut medicinskim dostignućima koristi samo najbolje sastojke iz prirode i znanosti za postizanje vrhunskih anti-age rezultata, cijeli je anti-age brend. Uz četiri linije za lice, fokusira se i na specifične probleme poput dubokih bora s Cica FIller linijom (389.99kn), crvenila s Rosilogie kremom (215.54kn), ali i puderima (289.00kn) te cijelom linijom za sunce, Sunissime, gdje je svaki proizvod formuliran kako bi spriječio foto-starenje te nastanak bora.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lierac Croatia (@lieraccroatia)

 

Ako ste više naklonjeni prirodnim sastojcima, APIVITA, prirodna grčka kozmetika u svojoj ponudi ima dvije anti-age linije – Wine Elixir linija protiv bora i za učvršćivanje kože lica s polifenolima Santorini vinove loze (od 270.00kn do 335.00kn) te Queen Bee liniju protiv starenja s grčkom matičnom mliječi inkapsuliranom u liposomima (od 529.88kn do 749.25kn). Osim toga, 5 Action serum (319.87kn) za područje oko očiju s bijelim ljiljanom uklapa se u skincare rutinu područja oko očiju sa svakom kremom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Apivita Hrvatska (@apivitahrvatska)

 

Jowaé, prva francusko-korejska skincare kozmetika u svijetu, s najmanje 95% prirodnih sastojaka u svim proizvodima u liniji protiv bora ima tri proizvoda – laganu i bogatu kremu (199.90kn)te serum protiv bora za područje oko očiju (169.90kn).

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jowae Hrvatska (@jowae_hrvatska)

 

Kao što vidite, u Delmerion Beauty asortimanu možete pronaći za svakoga po nešto, a proizvode možete pronaći na www.delmerion.hr, u bolje opskrbljenim ljekarnama ili u APIVITA dućanima te u Muller poslovnicama.

Više

Trendovi

Jedna kapljica ulja mikroalge u sebi spaja snagu 4 milijardi aktivnih stanica, te tako postaje ekstrakt, iznimno bogat esencijalnim masnim kiselinama i prirodnim antioksidansima.

Beauty report

La Roche-Posay Retinol B3 Serum savršen je serum protiv starenja za osjetljivu kožu

Savjeti stručnjaka

Origano, ili mravinac je samonikla mediteranska biljka koja slovi kao jedna od najljekovitijih biljaka svijeta.

Savjeti i preporuke

Hollywood Glow je SPA tretman na bazi AHA kiselina, protiv starenja i bora.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.