Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
pixabay.com

Seks

Kako ekspresno doživjeti vrhunac

Emily Morse, stručnjakinja za seks i veze, autorica i voditeljica Bravo Tv Stara, poznata po svome neosuđujućem i duhovitom stavu, savjetuje kako ekspresno doživjeti vrhunac.

Ponekad poželimo da nam zabava ispod pokrivača potraje cijeli dan, ali se nađe vremena samo za kakav brzinski seks. Emily Morse, stručnjakinja za seks i veze, autorica i voditeljica Bravo Tv Stara, poznata po svome neosuđujućem i duhovitom stavu, savjetuje kako ekspresno doživjeti vrhunac.

1. ZAGRIJAVANJE

Predigra za naš sjedeći orgazam počinje upravo onda kada je orgazam završio. Vruće porukice, podsjetnici na vatreni vikend pojačavaju uzbuđenje do idućega susreta.
Kada znate koliko vas partner želi – i što sve planira – to vas još više može uzbuditi.

2. NE PRESKAČITE PREDIGRU

Nekima je predigra samo uvertira u glavni događaj, ali za žene to ne važi. Ljubljenje, dodirivanje, oralna i ručna stimulacija pomoći će im brže doseći vrhunac. Ako imate vremena, 20 minuta predigre je idealno dok ne pređete na seks.

Ako želite ubrzati stvari, zamolite ga da vam šapuće na uho, znate već što, jer su mnogim ženama upravo riječi najjači afrodizijak, pogotovo one koje čine da se osjeća seksi.

seks 2

3. NEKA KORISTI PRSTE

Većini žena potrebna je dodatna stimulacija za orgazam. Navedite svog muškarca da koristi prste i nježno stimulira vaš klitoris. Pokažite mu kako se to radi. Poza kada ste vi gore, omogućava veću stimulaciju najsenzibilnijih dijelova i pomoći će vam brže doživjeti orgazam.

4. KORISTITE IGRAČKE

Kada ste u spavaćoj sobi, ne zaboravite na seksi igračke koje vam mogu pomoći da osvježiti seksualni život. Uz njihovu pomoć možete i jako brzo dostići vrhunac. Vibrirajući prsten i slična pomagala stimuliraju vaše erogene zone i ubrzavaju put do orgazma.

Više

Seks

Njegovo ponašanje otkrit će vam status veze.

Seks

Ako pokušavate uljepšati stvari među plahtama, možete isprobati ovaj položaj u spavaćoj sobi i nećete ostati razočarani.

Život u dvoje

Kada ste sigurni da postoji netko s kim možete vidjeti zajedničku budućnost, a da i on osjeća isto, postoje neke stvari koje vam mogu...

Suncokreti na oblacima

Žene masovno zatvaraju oči pred prevarama svojih supruga praveći se da je sve u redu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.