Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
https://www.derigo.com/eng/

Trendovi

Kako izabrati sunčane naočale koje će odgovarati vašem licu

Izbor sunčanih modela je nevjerojatno velik, ali ako tražite model s kojim možete otići toliko daleko, prva stvar koju trebate uzeti u obzir je oblik koji najbolje odgovara vašim osobinama, a prije svega tipu vašeg lica.

Sunčane naočale su neizostavan ljetni modni dodatak, jer budimo iskreni, skrivanje od sunca nikada nije bilo u modi.

Jednostavan način da upotpunite svoj ljetni izgled ili dodate posve novu dimenziju svojoj ljetnoj odjevnoj kombinaciji, pronalaženje savršenog para sunčanih naočala može biti jednako teško baš kao i potraga za vrhunskim trapericama ili štiklama.

Izbor sunčanih modela je nevjerojatno velik, ali ako tražite model s kojim možete otići toliko daleko, prva stvar koju trebate uzeti u obzir je oblik koji najbolje odgovara vašim osobinama, a prije svega tipu vašeg lica. Jedno jednostavno pravilo koje trebate slijediti pri pronalaženju sunčanih naočala je odabrati sunčane naočale koje su suprotne obliku vašeg lica.

Ovalni oblik lica

Ovalni oblik lica je najsvestraniji pri odabiru naočala, prikladan za odvažne oblike i prevelike okvire te smjele boje. Kako biste naglasili svoje najjače linije, odlučite se za model naočala koji je širok koliko i najširi dio vašeg lica kako biste istaknuli kutove i uravnotežili nježne linije lica.

Furla 1.120,00 kn

Srcoliko lice

Ako imate lice u obliku srca odaberite okvire koji su široki ili malo širi od čela kako biste uravnotežili užu bradu. Izvrstan su izbor zaobljeni ili ovalni okviri te oni s ukrasnim detaljima duž gornje linije.

Ako niste sigurni u zaobljene leće panto oblika, isprobajte kvadratni okvir za upečatljiv izgled.

Philipp Plein 2.850,00 kn

Okruglo lice

Četvrtasti okviri najbolji su izbor ako imate okruglo lice, dajući mu duži i uži izgled jer njihovi oštri kutovi daju ravnotežu vašeg lica. Za najlaskaviji izgled isprobajte par koji je širi.

Police 970,00 kn

Trokutasto lice

Trokutasto lice je uže pri vrhu i ima širu bradu. Da biste dodali širinu užoj gornjoj polovici lica, odaberite okvire s jakom linijom obrva kao što je oblik mačjeg oka s punim rubom.

Fila 670,00 kn

Četvrtasto lice

Kao što četvrtasti okviri pristaju okruglim licima, okrugli ili ovalni okviri uravnotežuju i dodaju mekoću četvrtastom licu.

Furla 1.120,00 kn

Vodite računa o neutralnim bojama koje će također izdužiti vaše lice.

Potražite ih u maloprodajnoj mreži DeRigo partnera: Livision optika i Optika Anda.

Više

Trendovi

Za lijepih sunčanih jesenskih dana upijajte sunce sa stilom uz kvalitetne sunčane naočale talijanskog modnog diva DeRigo.

Fashion report

Zepter hyperlight naočale su lijepog, modernog i elegantnog dizajna, ali su i naočale koje poboljšavaju koncentraciju, pažnju, pamćenje, san, produktivnost i oštrinu vida, a...

Trendovi

Za najbolju zaštitu nosite kvalitetne sunčane naočale koje blokiraju UV zračenje koje u potpunosti pokrivaju oko

Dobar posao

Visoko kvalitetna tehnologija, inovativan dizajn i jednostavna upotreba čine Bioptron svjetlosnu terapiju vrlo učinkovitom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.