Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Kako izgleda ELFS ljeto u gradu

Zaljubljenica u make-up Nabilah Haron pred objektivom fotografa Danijela Galića utjelovila je viziju ELFS žene u ovim toplim danima.

Ljetni dani u gradu znaju itekako biti zabavni,parkovi su predivni,a mjesta za izlazak i stanku od posla je nikad više ili ih samo u hladnije doba godine manje percipiramo. S prvim danima ljeta za dozu inspiracije pobrinuo se naš najuspješniji modni brand ELFS.  Iako smo komade s ovim poznatim potpisom proteklih mjeseci uglavnom kupovali putem svima poznatog njihovog  webshopa ljetne komade možemo razgledati i kupovati u prekrasnim ELFS shopping oazama u Zagrebu,Splitu i Rijeci čiji Vas prostrani dizajnerski interijeri s dobrodošlicom dočekuju!

Zaljubljenica u make-up Nabilah Haron pred objektivom fotografa Danijela Galića utjelovila je viziju ELFS žene u ovim toplim danima. Idila na fotografijama nastala je u najužem centru glavnoga grada u jednom od najljepših parkova Zagrebačkom  Tomislavcu.

Sunčane naočale okosnica su ljetne kolekcije kojom se protežu ugodni materijali uzoraka i tekstura koje vrište LJETO! Haljine ženstvenih silueta dobile su mornarsko ruho, a modni dodaci s animal uzorkom kao i u monokromatskim varijantama sjajno nadopunjavaju sve kombinacije.

Više

Fashion report

Bilo da ste ljubitelji minimalizma ili nešto raskošnijeg stila, nova kolekcija nakita omiljenog modnog branda ELFS pod nazivom „Srce“ donosi komade koji će upotpuniti...

Fashion report

Drugo izdanje modne platforme Atelier na svojoj će pisti 20. listopada ugostiti jednog od najcjenjenijih brendova regionalne modne scene, dizajnerski dvojac ELFS.

Fashion report

Platforma Atelier, koja je nastala prije nepunih godinu dana s idejom očuvanja tradicije domaće modne industrije te predstavljanja najnovijih modnih kolekcija uživo, najavljuje svoje...

Fashion report

ELFS žena odiše ženstvenom samouvjerenošću i ne boji se eksperimentirati u svojim odjevnim kombinacijama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.