Kako izgleda ELFS ljeto u gradu

Ljetni dani u gradu znaju itekako biti zabavni,parkovi su predivni,a mjesta za izlazak i stanku od posla je nikad više ili ih samo u hladnije doba godine manje percipiramo. S prvim danima ljeta za dozu inspiracije pobrinuo se naš najuspješniji modni brand ELFS.  Iako smo komade s ovim poznatim potpisom proteklih mjeseci uglavnom kupovali putem svima poznatog njihovog  webshopa ljetne komade možemo razgledati i kupovati u prekrasnim ELFS shopping oazama u Zagrebu,Splitu i Rijeci čiji Vas prostrani dizajnerski interijeri s dobrodošlicom dočekuju!

Zaljubljenica u make-up Nabilah Haron pred objektivom fotografa Danijela Galića utjelovila je viziju ELFS žene u ovim toplim danima. Idila na fotografijama nastala je u najužem centru glavnoga grada u jednom od najljepših parkova Zagrebačkom  Tomislavcu.

Sunčane naočale okosnica su ljetne kolekcije kojom se protežu ugodni materijali uzoraka i tekstura koje vrište LJETO! Haljine ženstvenih silueta dobile su mornarsko ruho, a modni dodaci s animal uzorkom kao i u monokromatskim varijantama sjajno nadopunjavaju sve kombinacije.