Kako izraditi prirodnu pastu za zube?

Sve nijanse bijele

Kroz druženje i razgovor naučit ćemo kako sami na prirodan način možemo napraviti prirodnu pastu za zube. Radionica je osmišljena uz kratku edukaciju i dijeljenje korisnih informacija o prirodnom načinu života. Iz ljubavi prema prirodi i prema čovjeku kao dijelu te prirode važno je razumjeti koja šteta nastaje pri korištenju bilo kakvih preparata koji nisu dobiveni prirodnim putem.

Koža kao najveći organ našeg tijela putem krvotoka apsorbira sve kemikalije i taloži ih u tijelu. Danas većina kozmetičkih proizvoda sadrži kemikalije i teške metale kao aluminij. On je posebno zastupljeni u gotovo svim proizvodima, pogotovo dezodoransima. Upotrebom istih aluminij putem limfnih čvorova ulazi u krvotok.

Takva kozmetika je posebno štetna za djecu pa je preporučujemo ne koristiti. Prilikom izrade takvih proizvoda zbog korištenja kemikalija se zagađuje i naš predivni planet Zemlja.

Ovom radionicom primate znanje koje će promijeniti vaše svakodnevne navike, uvjeriti vas koliko je priroda prema nama dobra i donijeti vam novu ljubav – Ljubav Prirode.

Cijena radionice po osobi iznosi 50,00 HRK

Svaki vrijedan sudionik na poklon dobiva prirodnu pastu za zube.

Radionica će se održati ispred Handmade Galerije u Dankovečkoj 7, pokraj Cafe Bara Caupona, u srijedu 15. svibnja, od 18:00 – 19:00h

Prijave na e mail: [email protected] ili porukom na Facebook stranicu Ivan Noa Creative Design.