Kako muškarca odvesti pred oltar?

Žene su intuitivne, a muškarci su logični i treba im razlog. Muškarac traži ženu kojom bi bio zadovoljen, dok žena uvijek traži muškarca koji joj daje sigurnost i s kojim će ostvariti potomstvo. Kažu kako će mudra žena muškarca, prevesti ’’žednog preko vode“ samo ako razumije njegovu pravu prirodu. Također kažu i da su muškarci po prirodi jednostavni. U izboru bračnog partnera snažan faktor je sama sudbina, ali nije loše da se nekada zainteresirate s kime ćete provesti veliki dio života i pored koga ćete ostariti.

Ovan

Muškarac Ovan je samosvjestan i često okrenut sebi što može biti veliki problem za ženu koja vapi za pažnjom i bliskošću. Od ovakvih tipova ne treba očekivati pretjeranu suradnju, već ih trebate pustiti da budu vođe. Često imaju velike ljubavne potrebe koje mogu lako da splasnu, treba im udovoljavati jer ne razumiju odbijanje, umor i „loš momenat“ za seks. Ako prihvatite njihovu urođenu sebičnost, garantiramo dug i harmoničan brak.

Bik

Ako želite osvojiti muškarca rođenog u ovom znaku trebate biri energičniji i fleksibilniji od njega. Ako posjedujete stan ili nekretninu – sigurno neće biti imun na vaš šarm. Trebate se snalaziti u kuhinji, te povremeno pričati o poslu ili načinu stjecanja novca što ga može dodatno približiti vama. Ne preferiraju mudre i komplicirane žene jer je njihova priroda troma i teško promjenljiva.

Blizanci

Volite li sport, razonodu, druženje, dinamičan život, automobile, lako ćete osvojiti muškarca rođenog u ovom znaku, jer je kod njih uvijek prisutna želja za površnim iskustvima koja bi morala biti zanimljiva. Ako ste filozofskog duha, duboki, intuitivni i ezoterični, sve su šanse da odbijete ovakvog muškarca. Napravite veza laganom i lepršavom i sve su prilike da ste našli muža.

Rak

Čovjek rođen u znaku Raka je preosjetljiv, zaštitnički raspoložen, emotivan, promjenljiv i melankoličan. Čezne za jakom ženom koja želi da postati majka i koja je spremna vezati se za njega. Duboko sve proživljava, pa ako ste hladni, suzdržani ili rezervirani, možete ga povrijediti i odbiti. Postoji velika želja za samoodržanjem i produžetkom loze. Sanjaju o lijepom i mirnom životu u krugu obitelji, pa ako posjedujete ove kvalitete, lako ćete postati njegova žena.

Lav

Muškarac rođen u znaku Lava želi lijepu i privlačnu ženu kojom bi se hvalisao ili s kojom bi se pojavio u javnosti. Ne treba mu kontrirati i dokazivati da nije u pravu ili da ste superiorniji od njega. Čak i ako griješi ne trebate to javno pokazivati, niti ga osramotiti u društvu. Takav muškarac želi da ga slijedite, gledate u njega s divljenjem i poštovanjem. Nekada je potrebno priznati njegov kvalitet kako bi se osjetio sigurnim. Ako ga želite odvesti pred oltar, morate biti slabiji od njega, svjesni da želi apsolutno sve.

Djevica

Vodite jednostavan i običan život gdje će vam računi i obaveze biti na prvom mjestu i gdje će se mnogo polagati na rutinu, gdje život nikako nije magija i čarolija, tada ćete osvojiti muškarca rođenog u znaku Djevice. U pitanju su pametni i praktični ljudi koji su rijetko kada hedonisti i od svojih partnerica zahtijevaju vjernost, skromnost i predan rad. Muškarca Djevicu je lako zavesti, ako nemate specijalne potrebe. Ne pričate mu o kosi i noktima i imajte urođenu sposobnost prihvatiti svakodnevicu. Imate li inteligentnu crtu, razboritost ili praktičnost – znajte da vam neće odoljeti.

Vaga

Muškarac u ovom znaku obvezno nosi problem koji je vezan za oca i nasljedan je. Radi se o tome da takav muškarac nije sposoban biti sam i nesvjesno priželjkuje ženu koja je snažnija i dominantnija u svakom smislu. Ona ne treba biti vulgarna ili prosta, a također muškarac rođen u znaku Vage očekuje da žena pored finih manira posjeduje i talent za preživljavanje, kao i odlučnost koja njemu manjka. Često se voli raspravljati, pa trebate imati jake nerve i razumijevanje za slabost koja se tiče partnerskih odnosa. Ako ste zaista razumni i strpljivi, ovakav čovjek bi vas poželio za suprugu.

Škorpion

Duboko u sebi, boji se vaše prošlosti, pa sve pikanterije ostavite iza sebe. Možete računati na posesivnost ovakvog muškarca koji nosi urođeni strah da biste ga mogli povrijediti ili iznenaditi. Ako ste sposobni imati duboku, strastvenu vezu u kojoj nema mjesta za druge, čak ni za vašu majku, tada biste s lakoćom mogli osvojiti ovakvog čovjeka. Muškarac Škorpion traži duboku intuitivnu i magnetičnu ženu koja razumije da je čitav život jedna velika misterija.

Strijelac

Muškarci rođeni u ovom znaku mogu biti aferoidni (što nije obavezno), ali zahtijevaju povjerenje i slobodu u braku. Priželjkuju emancipiranu ženu koja ima aktivan društven život i sposobna se mijenjati, napreduje i usvaja nove životne koncepcije i modele. Protivnici su patrijarhalnih shvaćanja i ne čeznu za ženama kojima je jedini san da postanu majke i da nakuhavaju. Snažan duh, popustljiv karakter i slabo naglašen ego osvaja Strijelca!

Jarac

Muškarci rođeni u ovom znaku priželjkuju krotke i razumne žene koje nemaju potrebu za filozofskim koncepcijama i kompliciranje života. Od svojih žena očekuju da su dobre majke i domaćice. Imaju velike seksualne potrebe, te je važno da ih partnerice mogu pratiti. Nisu pristalice modernih brakova, morate imati jednu tradicionalnu koncepciju braka koja počiva na želji da se brak održi, a djeca „izvedu na put“. Žena koja hoće za sebe muškarca rođenog u znaku Jarca mora ubiti želju za dominacijom. N e trebate biti romantični, niti maštoviti. Što ste jednostavniji sve više će vas željeti za ženu.

Vodenjak

Da bi muškarac rođen u ovom znaku postao bliza s vama, opustite ga i razvijte u njemu osjećaje koja su često hladna. Uglavnom traže zanimljive i neobične žene koje imaju značajna iskustva i koje su intelektualno jake. Također strahuju od pretjeranog vezivanja ili nametanja pravila i normi. Ako ste sposobni živjeti aktivan društven život i uvoditi nove i zanimljive ljude u vaš svijet, ovakav čovjek bi vas mogao poželjeti za ženu. Teško je naređivati muškarcima rođenim u ovom znaku. Morate biti mudri i fleksibilni kako ne bi došlo do svađa i udaljavanja.

Ribe

Često nježniji muškarci, pa nemojte naglašavati koliko ste slabi i ranjivi. Ne spominjite strahove oko raznih životnih pitanja. Muškarac Riba će željet će ženu koja razumije njegove potrebe i ustreptalo biće, kao i ženu koja će razviti bliskost i empatiju. Rijetko kada vole neotesane i grube žene, ne pate za heroinama i osobama koje su emocionalno nestabilne. Postoji velika potreba za vezivanjem. Ako ste sposobni da razumijete kako vaš partner ima sumnje i strahove, a vi to brižno nosite u sebi, a da mu ne zamjerite, ovakav čovjek bi vas mogao oženiti i voljeti cijelog života.

Izvor: Moj astrolog