Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Kako odabrati originalan poklon za vjenčanje

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Stigla vam je pozivnica ili ste odabrani za posebnu ulogu – da budete kum/kuma dragim osobama? Kako god bilo, zasigurno već pomno razmišljate o idealnom daru.

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zlatnik „Čipkarstvo u Hrvatskoj“   
Zlatnik „Dalmatinski pas“      

                               

Zlatnici su uvijek u modi a ujedno su i pokloni za buduće generacije. Osim same vrijednosti zlata, zlatnici Hrvatske kovnice novca kriju i vrhunski umjetnički izričaj. Izgled kovanica djelo je renomiranih hrvatskih akademskih kipara i kiparica te ih krase motivi hrvatske kulturne baštine, znamenitih ličnosti…

Uz vrijednost i originalnost učinite svoj dar jedinstvenim.

Graviranjem osobne poruke na srebrnoj medalji „Vjenčanje“ obilježite priliku te urežite sjećanje i pretvorite ga u nešto opipljivo.

Medalja je zapakirana u posebno dizajniranu kutiju: simboli važnog događaja, spojeni vjenčani prstenovi, integrirani su u grafički stilizirani presjek godova drveta. Godovi drveta simbol su života, oni označavaju precizan trenutak u vremenu. Kako su važni događaji zauvijek zabilježeni u našim sjećanjima, trenuci u vremenu zauvijek su zabilježeni u godovima drveta.

Tako kutija za ovaj vrijedni dar sama po sebi postaje eksponat posebne vrijednosti, a ne samo “omotač” za prigodni poklon koji nosi.

U svega par klikova u web trgovini odaberite idealan poklon i – spremni ste za darivanje.

Foto: Iva Komesar

Više

Seks

Možda mladi parovi češće imaju odnose, ali istraživanja su dokazala da je kvaliteta samog intimnog odnosa bolji kod starijih.

She Book Club

Baš kao ti briljantno je promišljen, nježan, ali i brutalno smiješan roman o bezglavom zaljubljivanju i nepredvidivim životnim obratima, ljudska priča koja će vas...

Seks

Razne kulture i civilizacije imaju specifične afrodizijake i legende. No, kao i svugdje imamo i suprotnosti, stvari koje smanjuju želju za seksom.

Drama Queen

Kako god da okrenemo, i koliko god mislili da smo „pametni“ i da „znamo što radimo“, uvijek ćemo naći način da sami sebe sabotiramo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.