Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Kako odabrati originalan poklon za vjenčanje

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Stigla vam je pozivnica ili ste odabrani za posebnu ulogu – da budete kum/kuma dragim osobama? Kako god bilo, zasigurno već pomno razmišljate o idealnom daru.

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zlatnik „Čipkarstvo u Hrvatskoj“   
Zlatnik „Dalmatinski pas“      

                               

Zlatnici su uvijek u modi a ujedno su i pokloni za buduće generacije. Osim same vrijednosti zlata, zlatnici Hrvatske kovnice novca kriju i vrhunski umjetnički izričaj. Izgled kovanica djelo je renomiranih hrvatskih akademskih kipara i kiparica te ih krase motivi hrvatske kulturne baštine, znamenitih ličnosti…

Uz vrijednost i originalnost učinite svoj dar jedinstvenim.

Graviranjem osobne poruke na srebrnoj medalji „Vjenčanje“ obilježite priliku te urežite sjećanje i pretvorite ga u nešto opipljivo.

Medalja je zapakirana u posebno dizajniranu kutiju: simboli važnog događaja, spojeni vjenčani prstenovi, integrirani su u grafički stilizirani presjek godova drveta. Godovi drveta simbol su života, oni označavaju precizan trenutak u vremenu. Kako su važni događaji zauvijek zabilježeni u našim sjećanjima, trenuci u vremenu zauvijek su zabilježeni u godovima drveta.

Tako kutija za ovaj vrijedni dar sama po sebi postaje eksponat posebne vrijednosti, a ne samo “omotač” za prigodni poklon koji nosi.

U svega par klikova u web trgovini odaberite idealan poklon i – spremni ste za darivanje.

Foto: Iva Komesar

Ne propustite

Darivanje

Junakinja Madeleine Grant rođena je Londončanka, studentica na pariškoj Sorboni, istodobno naivna djevojka i majka hrabrost.

Drama Queen

Jednom davno bila sam romantična. Jednom davno možda sam i vjerovala u ono „da kraja života“.

Suncokreti na oblacima

Često se kraj odnosi na rastanke, odvajanja, razvode, prestanke prijateljstva. Međutim, ne mora kraj nečeg doslovno značiti baš kraj – kraj.

Zanimljivosti

Wedding Brunch je događaj kojem je cilj budućim mladencima olakšati planiranje, budžetiranje te organiziranje njima najljepšeg dana

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.