Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Kako odraditi „ono“ na brzinu?

Seks na brzaka se vrlo rijetko može dogoditi sam od sebe, bez ikakvog poticaja.

S obzirom na to da smo danas svi prezaposleni i živimo, kako volimo reći, užurbanim životom, uz takav posao trpi i društveni život koji pokušavamo ugurati negdje između sastanaka, poslova i drugih obaveza. Ne smijemo zaboraviti ni obiteljske obveze koje nikako ne smijemo propustiti jer ako nedjeljom ne ručamo bakin ručak mislit će kako ćemo umrijeti od gladi. I u svemu tome glavno pitanje je kada ćete imati vremena posvetiti se sebi i partneru?

Odgovor na ovo pitanje je „ono“na brzinu! Zašto? Ako se pronalazite u gornjim rečenicama, vjerojatno pokušavate uskladiti svoj raspored s partnerom i odgoditi neke neodgodive obveze kako bi se jednostavno i riješili nakupljenog stresa, a i zbližili se s partnerom.

Seks na brzaka se vrlo rijetko može dogoditi sam od sebe, bez ikakvog poticaja. Iako znamo da je muškarcima malo dovoljno za poticaj, mi žene ipak trebamo nešto više da se seksualno oraspoložimo. Kako biste se doveli u ovo raspoloženje razmjenjujte s partnerom vruće porukice dok niste zajedno. Recite mu što želite da vam radi ili što ćete vi njemu raditi, vi hrabriji, razmijenite koju fotkicu, podižite raspoloženje što više možete jer kada dođete doma bit ćete izluđeni i samo se baciti jedno na drugo.

Čak i ako nemate vremena za seksi dopisivanje, isprobavajte igru riječima odnosno dirty talk kako bi imali „okidač“ koji će vas napaliti kada vam upravo to šapne na uho. Upravo dirty talk je uvod u predigru za koju zapravo i nemate vremena. Za takav seks, ali dobar seks na brzinu, važno je poznavati partnera i raditi upravo ono što vas izluđuje tako da zapravo možete i doživjeti orgazam na brzinu.

Kada imate malo vremena dok se moguće spremate van (već ste polugoli), ne vidimo ništa što vas može spriječiti da odete iz stana s osmijehom na licu. Budite kreativni, iskoristite svaki trenutak jer znate jako dobro da ćete tako biti i manje pod stresom.

Anja Mihaljević

Više

Seks i osjećaji

Muškarci su konačno otkrili što zaista žele u krevetu, a to nisu isključivo intimni odnosi.

Seks

Tijekom zimskih mjeseci, od prosinca do veljače, razina privlačnosti raste, dok u lipnju, srpnju i kolovozu ona bude najniža u godini.

Seks i osjećaji

Dok god vas vaš fetiš ne sprječava u vođenju svakodnevnog života, nema apsolutno ništa loše u tome da uživate u onome što vas uzbuđuje.

Seks

Gubitak interesa za seks s vremena na vrijeme je uobičajena pojava, a razine libida variraju tijekom života.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.