Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Kako oporaviti oštećenu kosu u svega pola sata, otkriva vlasnica Epic Hair Design salona

Joico tretman rekonstrukcije kose poboljšava učinak bojenja, trajne ondulacije i izbjeljivanja te rekonstruira kosu, obnavlja i štiti kosu od daljnjih oštećenja.

Kosa često služi kao svojevrsno ogledalo zdravlja i stila, a hladni jesenski i zimski dani donose izazove koji mogu utjecati na njezinu ljepotu i zdravlje. Sa smanjenom vlagom zraka, hladnim vjetrom i temperaturama koje padaju te svakodnevnim stiliziranjem kose, ona može postati suha, lomljiva i sklona statičkom elektricitetu.

No, kako ne biste očajavali zbog stanja svoje kose, obratili smo se za nekoliko savjeta Karmen Fosić, vlasnici salona Epic Hair Design, koja je dala nekoliko savjeta kako očuvati kosu zdravom i blistavom u svakom trenutku.

Karmen Fosić

Epic Hair Design prvi je frizerski salon u Hrvatskoj koji je specijaliziran za keratinske i botox tretmane njege kose te prvi premium Joico salon. Rekla bih da je poseban po tome što u njemu radi tim visoko educiranih profesionalaca, kao i tim edukatora, koji u ovom zagrebačkom salonu njeguju individualni pristup svakom klijentu, a naglasak prvenstveno stavljamo na zdravlje i kvalitetu kose“, rekla je Karmen, također i jedna od edukatora.

Rekonstrukcija kose u samo četiri koraka

Smatram kako zdrava kosa i dobra frizura daju klijentu samopouzdanje te ističe najbolju verziju sebe. Upravo zbog toga jedan od popularnijih tretmana u Epic Hair Designu jest Joico tretman koji je fokusiran na rekonstrukciju kose“, istaknula je. Inače, ovaj tretman je nagrađivani diljem svijeta, a upravo je i ove godine dobio nagradu za najbolji tretman za obnovu kose.

Kako nam Karmen objašnjava, Joico tretman rekonstrukcije kose poboljšava učinak bojenja, trajne ondulacije i izbjeljivanja te rekonstruira kosu, obnavlja i štiti kosu od daljnjih oštećenja. Kosa je odmah nakon tretmana zdravijeg izgleda te je meka na dodir. Ono što je sjajno kod ovog tretmana jest da traje svega pola sata, stoga čak i kada ste u žurbi, možete doći na obnovu svoje kose u Epic Hair Design.

Možemo reći kako ovaj tretman pomaže popraviti vidljivo oštećenja na kosi koja su nastajala čak tijekom godina te u isto vrijeme štiti kosu od budućih lomova. Inače ljudi nisu potpuno svjesni koliko kosi mogu naštetiti kemijski procesi, korištenje pegle i figara pa čak i krivi proizvodi za kosu odnosno proizvodi koji ne odgovaraju tom tipu kose. Stoga, važno je ponekad izdvojiti vrijeme za sebe i učiniti svoju kosu zdravijom no ikada“, istaknula je Fosić.

Važnost brige o zdravlju kose

Vrlo je važno brinuti se o zdravlju svoje kose, posebno u uvjetima hladnih jesenskih i zimskih dana, a osim toga, kosa često odražava zdravstveno stanje čovjeka i njegov osobni stil. Važnost samopouzdanja klijenata i naglašavanje najbolje verzije sebe putem zdrave kose predstavljaju srž Epic Hair Designa. 

Više o Joico proizvodima možete potražiti na web shopu www.joico.hr, a Epic Hair Design posjetite u Bleiweisovoj 11, u Zagrebu.

Više

Darivanje

Kosa može biti naš najveći adut, ali i najveći izazov.

Beauty report

Ako imate osjetljivo i nadraženo vlasište božur linija umiruje i pruža trenutnu ugodu, a kosu ostavlja mekom i svilenkastom.

Beauty report

Laboratoriji KLORANE već više od 50 godina pažljivo biraju biljne sastojke visokog stupnja kvalitete, sigurnosti i znanstveno dokazane učinkovitosti.

Savjeti stručnjaka

Ulje čajevca australski su Aboridžini koristili za liječenje brojnih oboljenja, od prehlada i rana do akni pa čak i hripavca tj. magarećeg kašlja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.