Kako preživjeti Božić?

Riječ je o novoj zbirci kolumni iz pera Rosie Kugli, koju smo prigodno htjeli ‘izbaciti’ baš krajem 2017., i to u božićno doba, jer – priznajmo – Božić je najljepši blagdan koji imamo i jedini kojega čekamo baš cijele godine, poručuju iz izdavačke kuće Ženska posla.

Ipak, ne možemo se oteti dojmu da ‘euforično-ekstatični dani’ oko Božića i proslave Nove godine, u kojem se sladostrasni užitak miješa s nervozom i grčem jesmo li odabrali prave poklone, nabavili puricu, okitili kuću, ispekli kolače i organizirali slavlje, daje ‘štofa’ za analizu.

No, ne brinite, ovo nije još jedna u nizu literatura samopomoći, ovo je sažetak pravih, živih i živućih crtica iz života u vrijeme blagdana. Ali, nisu ove kolumne samo ‘blagdanskog’ ugođaja… Ima tu i ljubavi, ratova (barem onih iza zatvorenih vrata), mirenja, ljubovanja, i onih najmilijih – političko satiričnih osvrta kojih ne manjka u Lijepoj našoj. I, ako ste ovih dana slučajno ‘zapeli’ u razmišljanjima što pokloniti najdražoj svekrvi, mami, baki, prijateljici, šefici, mužu, ljubavniku… – ova zbirka kolumni nudi odgovor. Vjerujte, svatko će se pronaći barem u jednoj od njih!

Rosie Kugli, rođena je u Zagrebu gdje je diplomirala na Pravnom fakultetu. Iako je po struci pravnica, oduvijek je gajila interes prema književnosti zbog čega je postala književnica. Njezina svestranost nagnala ju je da se bavi raznovrsnim temama te pokreće ciklus knjiga o životu hrvatskih sportaša, njihovim uspjesima i pobjedama čime je željla poručiti da ništa nije nemoguće i da treba vjerovati u sebe i svoje snove.

Znanje nam daruje jednu knjigu i to potpisanu! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #srcenemabora
  • Tagirajte frendice u komentarima na našem Facebooku te javno podijelite na svojem zidu.

Prijave primamo do 30. prosinca, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica_ Maca Tžk (tko god bila)