Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Kako revitalizirati kosu nakon sunca i mora?

Za obnovu kose izložene suncu, soli, pijesku i kloru odaberite brend Klorane i njegovu liniju proizvoda s organskim Tamanu i Monoi uljem.

Za obnovu kose izložene suncu, soli, pijesku i kloru odaberite brend Klorane i njegovu liniju proizvoda s organskim Tamanu i Monoi uljem. Unutar ove linije pronađite šampon i balzam koji su obogaćeni senzacionalnim tahićanskim uljima, te obnavljaju kosu izloženu suncu (sve tipove), hidriraju i štite od vanjskih utjecaja. Dok će vam ovaj šampon očistiti i obnoviti kosu te spriječiti isušivanje uzrokovano UV zrakama i učiniti je mekom, balzam će vašu kosu razmrsiti i obnoviti.

Tamanu ulje ekstrahirano je iz organskog Calophyllum inophyllum drva čiji se plodovi koriste za dobivanje ljekovitog, zaštitnog, regenerativnog ulja dok se Monoi ulje dobiva natapanjem (maceracijom) latica cvijeta tiare, poznatog i kao tahićanska gardenija (Gardenia taitensis), u kokosovu ulju. Zajedno u kombinaciji obogaćuju i regeneriraju kosu izloženu suncu.

Šampon i balzam Tamanu i Monoi temeljito čiste sve tipove kose i vlasišta, obnavljaju kosu nakon boravka u slanoj ili kloriranoj vodi, daju kosi izgubljeni sjaj i mekoću te intenzivno hidriraju. Kosa dobiva dvostruku zaštitu – iznutra i izvana, a pritom se i dubinski hrani te obnavlja.


Darujemo jednu čitateljicu šamponom!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do15. rujna točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Ivana Marinović

Ne propustite

Beauty report

Herbal Essences poziva vas i vašu kosu da uživate u luksuznom iskustvu jer nova kolekcija za njegu kose s neodoljivim mirisima hrani kosu i...

Beauty report

Renomirani salon Evelin, od nedavno se nalazi na novoj i atraktivnijoj lokaciji, konkretnije u zagrebačkoj Ilici 128.

Beauty report

Revitalizirajte kosu u tren oka maskama iz kućne radinosti.

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.