Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Kako se još više zaljubiti?

Bračna savjetnica Lesli Doares tvrdi da se u partnera možemo zaljubiti još više i dublje bez obzira koliko duge ste u vezi ili braku!

Bez obzira koliko ste zaljubljeni, autorica knjige Blueprint For a Lasting Marriage i bračna savjetnica Lesli Doares tvrdi da se u partnera možemo zaljubiti još više i dublje bez obzira koliko duge ste u vezi ili braku! Stoga vam danas donosimo nekoliko njenih savjeta za bolji odnos s parterom.

Pokušajte probati nešto novo zajedno.

Ako radite jednu te istu stvar svaki dan to vam može postati rutina i navika, ali ako probate novu stvar zajedno raditi bit ćete više sretni i još više se zaljubiti u vašeg partnera. Kada radite nešto novo, stvarate novu povezanost među vama gdje nitko drugi nije dio nje. Ovo je također način da njegujete svoju vezu i stvarate nova iskustva i uspomene.

Naučite ljubavni jezik svog partnera.

Vrlo važno je naučiti i ljubavni jezik svog partnera. Što točno znači ljubavni jezik partnera? Možda je mali dar kao znak pažnje način vašeg partnera da vam kaže kako vas voli. Ili traže vaše odobrenje u odlučivanju kako bi pokazali koliko ste im važni.

Dogovorite vrijeme koje ćete provesti samo vas dvoje.

Podsjetite se, tako ste se i prvotno zaljubili! Stručnjaci preporučuju da nađete vrijeme samo za vas dvoje kako biste se mogli fokusirati jedno na drugo. Pri tome ne mislimo zavaliti se na kauč i gledati TV – isključite ga, kao i mobitele i sve uređaje. Razgovarajte, provedite vrijeme u prirodi, družite se, isprobajte novi način zabave i ne dopustite ometanje u vašem vremenu.

Vodite intimne razgovore.

Vrlo je važno povremeno odvojiti koji sat za intimne razgovore. Prisjetite se stvari u početku veze, pričajte o vama, problemima, stvarima koje vam odgovaraju ili možda ne odgovaraju. Želite li nešto promijeniti, uvesti novine u vezu? Recite to otvoreno partneru! Važno je da pričate općenito o vašoj vezi i vašem individualnom i zajedničkom rastu i sazrijevanju, ali nemojte zaboraviti i aspekt seksa.

Začinite seksualni život.

Već ste pomislili kako seks nećemo spomenuti? Naravno da hoćemo! Seks je neizostavni dio veze i intimnosti koju partneri mogu postići. Kako smo već u prethodnoj točki rekli – nemojte zaboraviti aspekt seksa! Otkrijte partneru svoje maštarije, iznenadite ga, kupite seksi donje rublje, obujte štikle te preuzmite inicijativnu u krevetu. Razgovarajte s njim o igračkama, tko zna, možda i on potajno želi isprobati zabavne stvarčice u krevetu.

 

Anja Mihaljević

Više

She Book Club

Autor smatra da se najveća zabluda današnjice skriva iza misli da nas samo drugi mogu usrećiti.

Suncokreti na oblacima

Kupila sam kutiju. Jednu šarenu, poveću kutiju. U kutijus sam odlučila staviti stvari mojih roditelja koji, nažalost, više nisu sa mnom.

Duh i tijelo

Kineski znak za riječ "kriza" sastoji se od dva znaka - jedan znači opasnost, a drugi šansa ili prilika.

Suncokreti na oblacima

O da, šezdeset dana je jako, jako puno. Svašta se izdogađa čovjeku u tom velikom, a ustvari malom periodu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.