Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Kako se riješiti prhuti?

Problem s prhuti pogađa čak više od 50 posto odrasle populacije.

Jeste li znali da prhut djeluje na sve tipove vlasišta, a uzrokovana je neravnotežom izazvanom djelovanjem različitih vanjskih utjecaja poput stresa, svakodnevne higijene, hormonalne fluktuacije i slično.

Perut su zapravo mrtve stanice kože. Normalna količina tih stanica je oko 487.000 stanica/cm2.

Određena stanja ili poremećaji kod nekih ljudi mogu dovesti do povećanog broja tih stanica, što bi bilo otprilike 800.000 stanica/cm2.

Za potpuno uklanjanje prhuti potrebno je smanjiti pretjerano razmnožavanje gljivice Malassezie koja uzrokuje prhut te povratiti ravnotežu vlasišta. Kako bi to postigli, stručnjaci iz laboratorija Klorane inspirirali su se mudrošću tradicionalne kineske i ajurvedske medicine kako bi pronašli biljku koja daje izvrsne rezultate kada je u pitanju borba protiv prhuti – Galanga.

KLORANE šampon s Galangom može se pronaći u 100% recikliranoj i reciklabilnoj plastičnoj boci, visoke je podnošljivosti te uklanja vidljivu prhut i umiruje vlasište.

Ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla te je njegova formula biorazgradiva.  


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 20. siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Marina Šimunović.

Više

Darivanje

Kosa može biti naš najveći adut, ali i najveći izazov.

Beauty report

Ako imate osjetljivo i nadraženo vlasište božur linija umiruje i pruža trenutnu ugodu, a kosu ostavlja mekom i svilenkastom.

Beauty report

Laboratoriji KLORANE već više od 50 godina pažljivo biraju biljne sastojke visokog stupnja kvalitete, sigurnosti i znanstveno dokazane učinkovitosti.

Savjeti i preporuke

Prhut mogu dobiti i osobe s masnom i osobe sa suhom kožom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.