Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Kako „stvoriti priliku“ i ostvariti poslovne snove saznajte na ovogodišnjoj WOLF konferenciji

Ovogodišnje izdanje WOLF konferencije nadovezuje se na izrazito uspješnu prošlogodišnju WOLF konferenciju.

Dokaz izazovnom vremenu u kojem živimo upravo su turbulencije u poslovnom svijetu. Dok s jedne strane svjedočimo vrhuncu tehnološkog napretka, inovacijama i bezbrojnim prilikama, s druge strane suočavamo se i s, iz dana u dan, nepredvidivim političkim i društvenim previranjima, koja u svima nama bude skepsu i neizvjesnost. Kako se u svijetu koji nudi sve i ništa odlučiti realizirati svoje poslovne ideje, odnosno kako „stvoriti priliku“?

Odgovor na ovo ključno pitanje, ali i mnoga druga, donijet će druga WOLF (Women of Luminous Future) konferencija koji organizira tvrtka AQVENTI iz Zagreba, pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te u partnerstvu s Hrvatskom udrugom poslodavaca i CineStar Cinemas. Konferencija će se održati u Zagrebu, u prostorijama Kaptol Boutique Cinema, 14. i 15. listopada 2022. godine.

Ovogodišnje izdanje WOLF konferencije nadovezuje se na izrazito uspješnu prošlogodišnju WOLF konferenciju. Uz vlastite ideje, želju i motivaciju, savjeti ambicioznih, poduzetnih i kreativnih ljudi koji su svojim iskustvom, odricanjem i riskiranjem izgradili uspješne karijere, uvijek su dobrodošli. Upravo zato WOLF će okupiti ljude koji su u svojim branšama postigli zavidan uspjeh i koji će svojom pričom inspirirati sve one koji su tek na početku svog poslovnog puta, a neki od govornika bit će Nevena Rendeli, Mia Kovačić, Lana Klingor Mihić, Juraj Šebalj, Natko Beck, Kristina Ercegović, Ognjen Bagatin, Tomislav Car, Albert Gajšak te mnogi drugi.

Natko Beck

Naglasak će posebno biti na networking-u, odnosno povezivanju sudionika s potencijalnim poslodavcima kao i na stvaranju temelja za za B2B suradnju. Zanimljiva klasika – paneli i intervjui, nadograđeni su s “Pep Talks” kao motivacijskim govorima i “Meet Express” kao poslovnim speed dating-om. Prvog dana sudionici će pratiti panele pod nazivom „Sve je lako kad si mlad?“, na kojem će svoja iskustva podijeliti Anja Hula, Josipa Uzelac, Teo Širola i Albert Gajšak te „Kriptomanke“, gdje će u glavnim ulogama biti Ida Pandur, Magda Milas, Josipa Majić i Petra Horvatović, a panel će moderirati Antun Lucić. Za “Pep Talks” zadužene su Kristina Ercegović i Jelena Slade – Šilović, a nakon zakuske, sudionike će svojim repertoarom zabavljati mladi pjevač Filip Rudan i bend Mačci.

Jelena Slade Šilovć

Drugog dana program je još bogatiji pa će sudionici uživati u pregršt intervjua, pep talk-ova te panela. Na panelu naziva „Okret za 180º“, o svom poslovnom putu progovorit će Nevena Rendelli Vejzović, Žaklina Troskot te Lana Klingor Mihić. Sudionicima će od velike pomoći biti “Meet Express”, odnosno petominutni ”jedan na jedan” razgovori s nekim od uspješnih imena, zaposlenim u renomiranim tvrtkama.

Program će moderirati Antonija Mandić i Filip Ridjan, a sve o više o samom projektu i detaljnom programu, možete pročitati ovdje.

Više

Zanimljivosti

WOLF konferencija sa svojim trećim izdanjem, čvrsto se etablirala kao platforma koja slavi i promiče postignuća žena u raznim industrijama.

Dobar posao

Zabušavanje, inertnost, izbjegavanje odgovornosti... Kada je dosta?

Dobar posao

Donosimo neke navike zbog kojih na vašem radnom mjestu možete djelovati neprofesionalno.

Dobar posao

Pojam ‘ghostinga’ najčešće povezujemo s dejtanjem, no sve se više ‘ghosting’ spominje i u poslovnom okruženju. O čemu se zapravo radi?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.